MENÜ

Harb-i umumiye!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rezaletin adını koymak Kalli’yi şişiren, öpen bir kısım kaleme kalsın... Uydurur onlar! ‘İstanbul’un sümsük Bayer Leverkusen futbolu, Almanya’da farklı’ diye kaç kez yazmıştım? Uyanmamış, önlem almamışlar.
Volkan’ın yalandan düşmesi, Damir’in yememesi ve Kiessling’in soldan kesmesi. Barbarez halı saha rehavetinde bıraktı: 1-0... Orkun neden hâlâ çizgidesin? Kiessling bu kez göbekten geliyor ve olmayan savunmayı 2 dakika sonra 2. kez deliyor: 2-0. İstanbul’da ‘Bunlar dışarıda kuzu, evde kurt’ demiştim ya!.. Daha betermişler... Barbarez, yine göbekten 3-0. Kalli’nin Aslanlar’ı(!) keşkül gibi.
Konya’nın karına, buzuna mazeret bulmasın kimse... Sen, elindeki zengin kadrodan yararlanmayı bilemezsen, badem olmak kaderindir. ‘Hele hele karşında Alman varsa’ diyeceğim, diyemiyorum. Galatasaray’ın başında da Alman var çünkü. Sakıncası?.. ‘Harb-i umumiye’den kalmış olması! Ehhh... Cinsi de ‘Nuh der, peygamber demez’ olunca... Ne yapacaksın?.. Melül melül bakacaksın.
Sabri ve Lincoln var ikinci yarı, bir de Servet’in ıskası. Kaçtı gol. Orkun nihayet bir tane kurtardı... Bir tane daha kurtardı. Ardından yedi!.. 4-0 şimdi. Sonra Servet, Kiessling’e yüklendi, penaltı 5-0. Kötü olunur da bu kadar mı olunur? Almanlar kötü, atmaya doyamıyor. Galatasaraylılar kötü... Onlar da yemeye doyamıyor! Veee... Barusso ilk golünü atıyor: 5-1.
Servet ‘Yine gol mü?’ diye sorduğunda; Orkun, ‘Hangisi olmadı ki?’ diyecek ve Yaşar’ın yerine tarihe geçecekti! Ucuz kurtuldular(!) Zaten buralara da ucuz gelmişlerdi, aynı etiketle gittiler.

YORUM YAZ