MENÜ

Hamsi görünümlü!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Muhtelif birimlerdeki ‘Hamsi görünümlü Kanaryalar’ etkinliklere girişti. Kimi Galatasaray’ın, Trabzonspor şampiyonluklarına mani olduğunu, kimi bol prim verilirse Cim Bom’un aşılacağını, kimi de sezonun bu galibiyetle aklanacağını iddia etti. Bu tür girişimler Trabzon gerçeğini örtbas etmez. Ülkenin en vefakâr ve cefakâr taraftar topluluğu, neyin ne olduğunu çok iyi biliyor da, yönetimler uyanamıyor. Tam 25 senedir böyle.
Galatasaray unuttuğumuz, geçmiş temposunda başladı. Keyifliydiler ve iyi mücadele edip, Trabzonspor’un çıkmasını önlediler. Bu vaziyette konuğun orta alanında bir top ustasının olmaması, önemli neden tabi. Barış ve Yattara’yı pozisyon üretebilecekleri, toplarla buluşturacak bir yıldıza, ihtiyaç var. Umut’a da alan boşaltacak bir santrfora. Bu çocuk tek başına kaç kişiyle baş edecek de, gol üretecek? Tolga ‘İyi ki Hopa’da kalıp balıkçılık yapmadı’ dedirtti bir ara. Her eline gelen kaçtı, aile aç kalırdı! Sonra iyi kurtarışlar yaptı da, affettirdi. İlk yarı pozisyon çok, gol yok.
Okan’ın çabuk kullandığı bir taç ve Ayhan’ın asistine, Arda’nın vuruşu 1-0. Hemen sonra Trabzonspor’un buz gibi golü güme gidip, yazık oldu mu? Kafaya değdi mi, değmedi mi? En iyisi kafaya çıkan Adnan’a, Musaf’a el bastırıp yemin ettirmeli. Başka türlü çözüm imkansız. Çözülse de zaten iş işten geçti. Trabzon’dan bir gol daha, ama bu kez Aykut’a müdahele net. Konuk onca eksiğine rağmen pozisyon buluyor ve ev sahibi çözüm üretemiyor. Balta girdi sonra ve çok yararlı oldu.
Aslan fakirin tavuğu gibi, tek tek yumurtluyor ve tartışmalı pozisyonlar içe sinmiyor.

YORUM YAZ