MENÜ

Hacıyatmaz & Fırdöndü

Abone Ol Google News

Pandemi nedenli eve mecbur günlerde düşündüm, ne güzel oyunlarımız vardı. Hacıyatmaz hemen hemen her evin olmazsa olmazı, fırdöndü kazanma hırsının dönüp duran köşeli sembolü idi. Modern çağlara erdikçe, her durumda ayakta kalmayı başaran hacıyatmaz ve fırıl fırıl dönen fırdöndü ortadan kayboldu mu ? Hayır ! Üstelik çoğaldı. Hem de canlı versiyonları var şimdi piyasada, çok miktarda!

Haberin Devamı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz; üst üste ciddi ameliyatlar geçirdi. Dualarımız şifa bulması ve işlerinin başına dönebilmesi adınadır. Yüce Rabbimiz yardımcısı olsun, ellerini bırakmasın inşallah.

Seneler önce hizmete yeni girdiğinde Sabiha Gökçen hava limanı müdürüne sormuşlardı ‘eksiğiniz var mı? Diye. Müdür bey de ‘her şeyimiz tamam, tek eksik uçaklar!’ Cevabını vermişti. Cengiz’in de herseyi var ama tek eksiği Galatasaray Lisesi mezunu olmaması! Sabiha Gökçen uçaklara kavuştu fakat Mustafa Cengiz ; onca doğru hizmetlerine rağmen hakkı olan sevgi, saygı ve doğru davranış modeline maalesef kavuşamadı. Bu ayıplı ve utanılası tutum, mutlaka bir kenara not alınmalı. Vereme, koleraya, vebaya çare bulundu; kafatasçılığa bulunamadı. Beklenti hırsı ve egoları aklı önünde koşan egoinmanlara da!

Haberin Devamı

Mektepli bir kısım hacıyatmazın garip davranış ve tutumları neticesi, Mustafa Cengiz’in sağlık sorunları yaşadığını düşünüyorum. Yine bir kısım gaflet, hıyanet, hırs ve ego esirlerinin de, fırdöndülük peşinde olduğunu seziyorum.

Galatasaray eski başkanı Alp Yalman; Fatih Terim’e gidip, kulüp başkanlığına aday olmasını öneriyor. Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay başkan adaylığı için müthiş bir çekişme içine giriyor. Günay şifreyi Albayrak’a vermeyip, toplantı esnasında kadro dışı bırakıyor. Sedat Doğan bir farklı podyumda görülüyor! Mustafa Cengiz can derdindeyken, Galatasaray camiası ve hastane koridorlarında da, maalesef ihtiras meydan muharebesi veriliyor. Bu tür çirkin davranış modellerinin tek adı vardır, ‘ayıptır yazıktır günahtır!’

YORUM YAZ