MENÜ

Güzel oldu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’la aynı kaderi mi paylaşıyordu Ay-Yıldızlılar? Sakatlar, sağlamlardan fazla. Terim dert etmedi ve eldekilerle Bosna’yı halletti. Teknik adamın artısı gençlerin özgüven değerlerini zayi etmemesi, kafalarını karıştırmadan sahaya çıkmalarını sağlaması. Önemli bir ayrıntı bu. Sonuç gençler adına da güzel oldu.
İsmet Güral’la adeta gelenek haline getirdik yıllardır. Müsabaka biter ve sonuç ne olursa olsun Papermoon’a gider, gerginliğimizi atmaya çalışırız. Adnan Polat’la karşılaştım orada. Başkan çok mutluydu. ‘Bizim Aslanları gördün mü, neler yaptılar?’ dedi. Bu keyfi paylaştık bir süre.
Polat haklıydı... Galatasaraylılar, özellikle Sabri, Arda ve Servet sonuca imzalarını attılar. Tüm sporcularımızın büyük katkısı ve emeği oldu elbette ama Sabri, Arda ve Sevet bir başka! Niçin? Çünkü bu çocukları eleştirme iştahı yoğun yorumcular var. Çocuklar ne denli başarılı olsa da, bir kulp arıyor ve mutlaka da buluyorlar.
Özellikle Sabri ve Servet’i konuşmak isterim. Çünkü yorumların etkisinde kalan bir kısım taraftar, haksızlığa ortak oluyor ve bu tatsızlık gelen mesajlar aracılığıyla bana dahi yansıyor. Oysa kim ne derse desin, Sabri Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük değerlerden biri. Servet de öyle.
Yunanistan’ı 4-1 yendiğimiz tarihi gecenin, önemli iki kahramanıdır Sabri ve Servet. Oyunun kritik hamleleri onlardan gelmişti hep. Bosna maçı da öyle. İlk golde Sabri, ikincide Servet olağanüstü katkı yaptı. Lütfedip Sabri’yi gördüler de, Servet’i yine es geçtiler. Rakip alanın son çizgisinden çevirdikleri, sıradan bir iş mi?
Hücuma çok çıkıyormuş! Keşke herkeste Servet’in gücü olsa, hepsi aynı kilometreyi yapsa. Topla Meira çıksınmış! Portekizli’yi bilmesem, Maradona diye yutturacaklar yahu... Song’u bin kere tercih ederim. Aşık’a yine haksızlık yapıldığını savunurum. Eğer milyonlarca Euro karşılığı Meira alınmasa, Emre Aşık olmaz mıydı? Milli takımda bir Galatasaraylı daha oynamaz mıydı? Hem kendi çocuklarımıza hem dövizimize yazık ediyoruz. Yazık.
Aklıma geldi! Polat’a sorsaydım keşke; Milli takımda böyle mükemmel oynayanlar, Galatasaray’da neden arıza yapıyor? Terim farkı mı, Burhan mı, Buhran mı her neyse onun katkısı mı? Düşünse iyi olur, belki çözüm bulur!

YORUM YAZ