MENÜ

Güven aslanlarına...

Abone Ol Google News

Ümit Öztürk’ün muassır hakemlik seviyesine ulaşmış olduğu açık, seçik izlendi. İtimat telkin etti, dürüst yönetti. Her sporseverin sahalarımızda görmek istediği, erdemli hakem profili budur. Galatasaray dün gece her haliyle; sonuç ne olursa olsun Başakşehir’den daha kaliteli ve üst düzey futbol yapısı hamili olduğunu örneklemiştir, nokta! İlk 10 dakikada Visca’nın haksız düdük aramasına, Öztürk ‘devam’ dedi ve hakkaniyetle oyunu yönetti. 18’de İrfan Can’ın savunmayı iskambil destesi gibi dağıtıp Fernando, Serdar ve Muslera’yı küllükte ezilmiş havana purosundan beter etmesi de şık bir futbol görselliği. Başakşehir savunmasının sancılı gözüktüğü anlarda da, kalitesi diplomalı Mert penaltı yapmak zorunda kaldı. Eren’e nasıl ziyadesiyle salladıysam; penaltı atışındaki yüreğine ve şut kalitesine de, ‘helal olsun’ demem gerek: 1-1. Dün gecenin enerjik Aslan posteri, şampiyonluk iddiası adına ümit verdi. Güven Galatasaraylı aslanlarına... Hedefe ulaşacak, aşık olduğun armada...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Güven veren hakem olduğunda, ne denli huzurlu bir 90 dakikanın yaşanabileceğini herkes gördü değil mi? Cezalara hiç itiraz etmeyeceksin ‘ÇİBKB’ iyi mi! (Çıkar İçin Birleşen Kulüpler Birliği)

Haberin Devamı

Maçın starı

Eren’in penaltı vuruşundaki yüreği gecenin, Ümit Öztürk‘ün yönetim adaleti de sezonun yıldızı, elbette dersidir. Anlayana!

Maçın olayı

Müsabaka başladığı anda geçmiş alışkanlıklarıyla hakeme yaslanma ve herkesi kandırma alışkanlığına yeltenen bir kısım Başakşehirli futbolcular; hiç alışık olmadıkları bir yönetimle karşılaşında 90 dakika boyunca bocaladılar!

Kısa mesaj

Galatasaray ve TFF üzerine oynamaya çalışan iç ve dış güçler. Dürüst ve erdemli yiğitler, bu oyunu bozacak ve hak yerine gelecektir. Emin olunuz!

YORUM YAZ