MENÜ

Gümrük'ün Zengin'i var

Abone Ol Google News

1. Lig’e avdet gecesinde Sakaryaspor ve Karagümrük müsabaka süresince öncelikle insani değer kriterlerinde mükemmeldi. Tamamen doğru futbola konsantre, centilmen, imrenirdi etik değerler ve iki taraf tamamen namuslu mücadeleye konsantre. E böyle olunca sahada pırıl pırıl saygı duyulası bir final 90 dakikası izlendi. Sakaryaspor tehlikenin farkında ve olabildiğince dikkatli.

Haberin Devamı

Fakat Karagümrük ortamı yakaladığı an 4 iplik overlok gibi işliyor. Özellikle Erkan Zengin zemini ve topu mest ederken rakip savunmacıları harbiden bezdirdi. Sanırım her Sakaryalı futbolsever “Acaba neden bizim takıma böyle bir beyin bulunmaz?” diye söylendi.

Yeşil Siyahlılar; 18-20-21-36-44’te kaleci Oğuz becerisiyle ayakta kaldı. Karagümrük kalesinde 12 ve 32’deki Dilaver aksiyonlarından başka akılda kalan bir pozisyon olmadı. Sakaryaspor ikici yarıya da temkinli başladı. Başladı da alan kapatmayı, rakipleri bloke edip doğru savunma yapmayı başaramadı. Çünkü Kırmızı-Siyahlılar’ın ne tarafına baksan tehlike! Oyuna taze giren Selçuk 69’da çok şık vurdu. Kaleci Oğuz’un başarabileceği bir yeni mucize yoktu. Bu arada Selçuk’a “Ne yapıyorsun birader?” diyen ve mani olmaya niyetlenen bir Sakaryalı savunmacı da ortada yoktu.

Haberin Devamı

81’de Tarık olağanüstü bir kurtarışla belki de gecenin kaderini değiştirdi. 87’de Erkan Zengin yine çil çil çalım atıp alemi dağıttı ve Ahmet Aras vaziyeti 2-0 yaptı. Bu final Karagümrük’e yakıştı. Tabii Sakaryaspor da finale yakıştı ama bir Zengin zenginliğini harbiden aradı... Helal olsun her iki tarafa ve hakem Kalkavan’a da... Geceye kalite katan yönetim örnekledi. Tebrikler tüm emekçilere...

YORUM YAZ