MENÜ

Gülmemiş işine bakmış!

Abone Ol Google News

Yere göğe sığdırılamayan Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin yenilgileri; ‘gülme komşuna gelir başına!’ Deyişini anımsatmıştı bana. Sivas’ta gördüm ki, Galatasaray gülmemiş işine bakmış. Arda, Feghouli, Emre ve Belhanda dörtlüsü ileride Babel, orta alan ve savunma işleri kapsamında Taylan’ı asla kaderiyle başbaşa bırakmadı. Savunma hattı arızalarında ise Okan mükemmel kurtarışlarına, nazar boncuğu (!) ıska ekledi, 76’da Galatasaray golü yedi: 1-2. Sonra Sivas tsunami gibi geldi, kaleci yine net 2 golü önledi. Terim’de 3 futbolcusunu değiştirdi, tazelerini ekledi. İyi de etti. Dengeli, hareketli, kazanma azmi hamili, konsantre Aslanlar henüz rakipleri gibi 4 dörtlük kıvama gelmese de, 4’te dört yaptı ve zirveye demir attı: 1-2.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Sivaslılar haklı bir penaltı kazandı, vuruş direkte patladı . Penaltının hemen ardından yaşanan acaba neydi, kim tespit edebildi?

Maçın starı

Varlığı Galatasaray’a da rakiplere de dert; hele hele yokluğu, çok büyük dert tatlı bela Belhanda’ demiştim. Haklı çıktım. 1 gol, 1 asist...

Haberin Devamı

Maçın olayı

Arda 9 sene sonra, hücum ve savunma aksiyonlarında, adeta 9 doğurduğu 90 dakikada, galibiyet golünü sağladı. Helal sana Aslan kaptan...

Kısa mesaj

Yerden yere vurulanlar nerede, yere göğe konulamayanlar nerede? Mayıs kupalara uzaktan baktırır, erken ötenleri fena halde bağırttırır!

YORUM YAZ