MENÜ

Güle güle!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kalli ‘Gözyaşıdöken’ yok, Cevat Güler var. Güler’le, Galatasaray’lılar güler mi? Bakkal ‘Kredi kartı geçmez, peşin puana ihtiyacım var, batarım’ diyor. Konuk da, ‘Krediyi kullanamazsak, asıl biz batarız’ cevabını veriyor. Kritik bir batak maçı işte. Saha da günün mana ve önemine uygun şekilde, batak! Böylesi ortamda, ortaya çıkacak ta, futbol sanatı değil, fizik kavga olacaktı. Öyle de oldu.
Tolunay Kafkas ‘Böyle aşağılık olanını görmedim’ dedi. Yanlış söyledi. ‘Böyle yukarılık olanını görmedim’ diyecekti.’Allah zengin kullarını sever’ derler ya. Yukarılıklar da, zengin kulüpleri seviyor. Yüce Yaradan’ın insanları daha çok çalışıp kazanması için teşvik ettiği yerde, bu arkadaşlar haksızlığa çanak tutuyor. Sabri’nin Hakan’a yaptığı penaltıdır. Yukarılık tutsaklarından, bir diğeri vermedi. Renklerini sevmek demek, yanlışa çanak tutup, emek hırsızlığına ortak olmak olmamalı.
Ağır saha şartları, top kontrolünde sıkıntı yarattı. Özellikle uzun paslarda. Ha biz buradan bakmışız, ha sahadaki futbolcular. Onlarda baktılar! Okan orta alana çabukluk, deneyim ve mücadele ruhu kazandırdı. Kısmetsizdi, direkte kaldı. Lincoln’da, gayrete gelmişti. Arda hem ileri hem geri çalıştı.’Geri vitesi bozuk’ diyenleri de, tekzip etti. Nonda’nın kaçırdığı önemli bir fırsat var. Futbol bu kaçar. Karan’la mayın gibi dolanıyorlar. Ya patlayacak, ya da patlatacaklar!
Güler Şaş ve Barış’la, Bakkal Çakır’la umut aradı. Sonra Nonda’nın yerinde de, Antilop(!) var.
Şaş kaldırıyor, Karan kafayla indiriyor ve Lincoln, Kalli’ye ‘Güle güle’ diyor 0-1. Brezilya’lı çok şık vurdu, doğrusu Gençlerbirliği’ne de yazık oldu.

YORUM YAZ