MENÜ

Güle güle Podolski...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Alman yıldız giderayak çok değerli bir söylem üretti. En az attığı goller, verdiği emekler, elbette son olarak 34'te Gümüş'e ürettiği asist kadar değerli. Peki ne demişti Poldi? "Her sezon yeniden 100 milyon borçlu olmak yerine, finansı doğru yapıp hem dengeli hem de başarılı gitmek ve doğru bir yapı üretmek mümkün!" Bir futbolcu akıl üretir de, bu denli doğru akıl üretir mi? Demek ki Podolski önündeki mallara değil, kulübün doğru geleceğine ve tertemiz yönetilmesi gereğine de bakıyor! Güle güle Podolski...

Podolski'nin önerdiği yol doğru da, bu memlekette yöneticiler doğru mu peki? Ne gezer! Şapşik mösyöler kendilerine emanet edilen kurumları yönetmekten değil de, batırmaktan sorumlu adeta. Sapasağlam Made in Germany gönderiliyor, yerine aynı paraya ne olduğu belirsiz bir Fransız toplama ürünü getiriliyor! Eldeki mevcutlar mükemmeldi ya! Haydaaa.

Altın üretmeye devam!

Sinan Gümüş altın üretimlerine devam ederken, hiç mutlu değildi. Haklı da! Adam sezonun her dakikasını mükemmel kullanmış fakat kendisine bir tuhaf davranılmış. 34'te attı, sonra 77'de Linnes'in harika getirdiği topu mükemmel tamamladı ve 1-1'lik vaziyeti 2-1'e taşıdı ve gitti! Konyaspor'un Fofana marifeti, Ömer Ali katkısıyla ürettiği ve 3'üncü taksitte Selim vasıtasıyla Galatasaray savunmasını kaşık oltası yutmuş kofanaya çevirdiği pozisyon aslında sezonun tamamı resmiydi!

Ön tarafa Tommiks, Teksas, Kinova arayacağınıza arkaya Baltalı Zagor, Tarzan, Sezgin Burak markalı Tarkan, olmadı Kara Murat ya da 'Savunmayı kurtaran adam' bulun... Florya'yı da Daltonlardan temizleyip, Red Kit'i serbest bırakın... Çözüm budur!

YORUM YAZ