MENÜ

Güle güle Özkan abim

Abone Ol Google News

Türk futbolu; bir değerini daha, ebediyete yolladı. Mekanın cennet, ışığın bol olsun, güle güle Özkan abim. Maçka yolları taşlı, sevenlerinin gözü yaşlı. Vefalı dostlarının, asla unutulmazı, unutulamazı nokta. ‘Hollandalılar'ın total futboluna, “şok pres” ilave etmiş bilgedir’ dedi Metin Tükenmez. Ne kadar şık bir tespit. Dün gece Galatasaray ‘da eski teknik direktörünün felsefesi çerçevesinde oyuna başladı. Aslan 2-0 öne geçti ama Göztepe’de aslanlar gibiydi. Çatır çatır, yiğitçe mücadele etti. Soner’in vuruş kareografisi ve gol estetiği Nureyev hayranlarının yüreğini 17 sene ardından bir daha titretti 2-1 O nedenle de, Galatasaray’ın müthiş temposu akamete uğradı. İzmir’liler ikinci 45’e mükemmel başladı, goller kaçırdı, Feghouli kaçırmadı, attı. Bu golde Taylan asisti, adeta Özkan hocaya uzatılmış bir demet şükran çiçeğiydi 3-1 bitti. Çok çok güzel bir futbol gecesiydi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Dün gecenin hakemi ve sahada örneklenen doğru futbolun, emekçilerini alkışlamak gerekmez mi?

Maçın starı

Haberin Devamı

Gol Soner ve asist by Halil... Müthiş bir görsellik sunan ikiliye şükran...

Maçın olayı

Arda’nın varlığı arkadaşları; hele Belhanda için nasıl bir mutluluk ve azim vesilesidir. Dün gece kanıtlandı, herkesçe de şahit olundu diye düşünüyorum.

Kısa mesaj

Zaman zaman eleştirsek, hatta bazılarınca doz ziyadesiyle kaçırılıp resmen ‘zehir’ enjekte edilse de, Türkiye’de iyi futbol oynandığını kabullenmeliyiz.

YORUM YAZ