MENÜ

Gözüne gözlük!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Nereden bilsin Lugano, bu ülkede ‘gözüne gözlük’ dedin mi, arkasından gelen kafiyeyi. Öğretmemişler! Faka bastı, ikinci sarıdan kırmızı. “Fenerbahçe’nin Sevilla’da kaldığını düşünmüyordum” desem yalan olur. Sanki İspanyol gitar ve kastanyet eşliğinde Flamengo esintileri. Ya futbol? Oysa Cim Bom, Matador dikkat ve iştahıyla başlamış geceye.
Çakır’ın düdüğü yerine kalk borusu mu gerekliydi acaba Fenerbahçe’ye? İlk dakikada Volkan kurtarıyor, ardından Şükür 1-0’a getiriyor, şakıması beklenen Kanarya’da kıpırtı yok! Galatasaray’ın yaptığı basit oysa! Her pozisyonda topun ve rakibin karşısında mutlaka oluyor. Hele hele Mehmet Topal her yerde var. Çakır da öyle, yönetimi şahane.
Lincoln’ün alemde çıtırlarla düşüp kalktığı, magazin köşelerinde de... Sahada bari yapma be birader! Lincoln artistlikten kart hamili. Haklıdır hakem. Şükür gençlik günlerine taş çıkartırken, Karan sambayla, futbolu mix etmiş adeta resital veriyor. Arda mı dediniz? Kolbastı’nın her versiyonu...Figür fışkırtıyor kerata.
İkinci yarı durdu Galatasaray. Kalli baktı, Zico doğru hamle yaptı, Semih’le. Kezman salladı, indirmek Gökhan’a nasip oldu. Şahane bir gol ve 1-1...Sonra ikinci sarıdan O da dışarı. Biri ‘Biz kupa aslanıyız’ derken, diğeri ‘makus kupa talihimizi değiştirmemeye yeminliyiz’ diyordu. Kalli rakip iyice eksilince hücuma döndü! Nonda ve Serkan var.
9 kişilik Fenerbahçe hırslandı ‘Aslan acaba kafeste mi bağlandı?’ derken, Karan turu bağladı 2-1... Çakır’dan iki kırmızı daha Volkan’la, Lincoln’e. Böyle bitti gece.

YORUM YAZ