MENÜ

Görünen köy!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Eskiler ne güzel demiş; “Görünen köy kılavuz istemez.” Bıkkınlık verecek kadar çok dile getirdim olabilecekleri. Taraftar hep güzel şeyler okumak ve dinlemek ister. İster de, yamuklukları ‘doğru’ diye nasıl aktaracağım ben? O işlerin ustaları var, tepki gösteren arkadaşlar onlara takılacaklar! Milletçe doğru tespitlerin yanında olmayı yeğleseydik, bırakın Galatasaray’ı, Türkiye bu hale gelir miydi?
Son maçta işi kasideciliğe vurdum. Kısa, öz anlarlar belki diye. Ama nafile. Fenerbahçeli bir arkadaş ‘Madem kupa kaidesini hazırlatmıştınız, münasip bir yerde kullanırsınız’ diyerek, münasebetsizlik etmiş! Çünkü kullanılacak mevkiyi, uzun uzun tarif etmiş! Böyledir bu işler. Takla oldun mu, herkes dalgasını geçer.
Kalli’yi Polat’a öneren Hıncal abi... Neden, ‘Yanlış adam önerdim ve Başkan’ı yaktım’ demiyor da, sallıyor? ‘İyi olursa benden, kötü olursa senden’ felsefesi mi bu? ‘Dost acı söyler’ sözüne, AB standartları uyumu gösteren Hıncal abi, yanlışını da anlatmalı. Bu konuya dokunuyorum, çünkü yarın ‘Gazeteci dediğin, yanlış yapanı ortaya çıkarmalı ve eleştirmeli. Yanlış yaptım ama kimse ses etmedi. Bu nasıl şey?’ der. Şimdi, kişisel tedbir mi aldım ben!
Erman Toroğlu iki temsilci, Cemil Tonbun ve Fahrettin Selçuk’un ihmallerini, iyot gibi çıkarmış açığa. Hani şu ‘Satılmış Kayseri’ meselesi canım! Erman ‘İşlerine son verilmeli’ diyor, ama yetmez. Fenerbahçe’nin cezası neyse o da verilmeli.
Görünen köye varmaya 4 müsabaka kaldı. Şu anda görülen Fenerbahçe’nin malı götüreceği. Her platformda mükemmel çalışıyorlar! Sezar’ın hakkı, Sezar’a da... Galatasaray da çözüm aramalı.
Mesela Hagi derhal getirilse ve takımın başına geçse, ne olur? Önce Olimpiyat Stadı full çeker. Takım havasını bulur. Çok zor bir 90 dakika olacağı kesin, ama Avcı’lı Belediye’yi geçer. Hatta şampiyon bile olur. Polat bu şansı kullanmalı ve öz evlada kucak açmalı. Geçmişten gereken dersleri aldığını düşündüğüm Hagi, Cim Bom’u zaferlere uçurur. İddia ediyor, son şans fırsatının da kaçırılmamasını, kaidenin de kurtarılması adına, Galatasaray Yönetimi’nden bekliyorum.

YORUM YAZ