MENÜ

Golatyötör Dr. Şentürk

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hırvat çoğunluğunu görünce, “Bir avuç ülkeden, ne de çok taraftar gelmiş” dememek mümkün mü? Tribün üstünlüğü onlarda, oyun üstünlüğü mü? Bizde. Dengeli ve hakim başladık. Ne zamana kadar? Modric’in ürettiği pozisyon ve Olic’in topu direğe çarptırdığı ana kadar. Direkten dönen biz miydik, yoksa Hırvatlar mı? Biz dönmüşüz!
Daha sonra sağ kanat evlere şenlik hale geliyor, rakipte oradan pıtır pıtır iniyor. Çatır çatır gelseler yandık! İşin aslı şu... Hırvatlar tedirgin, üstelik biri “Türkler’i sakın çıldırmayın!” demiş sanki. Bizimkileri uyutup, turu öyle geçmeye mi niyetleri var ne? Başarıyorlardı da! Ama bizim Golatyötörümüz var ya! Unuttular. Yine bir sağ şerit arızası, Rüştü’nün dalgınca bakması ve topun Aşık’a çalım atması! Ucuz atlatılan bir büyük kaza tehlikesi daha... Sabri; sen ana okulunda bile topla böyle dargın olmamışsındır. Bu geceyi mi bekledin be çocuk. Tuncay, Aşık ve Arda gelecek oyun kayıp! Ehhh oynadığı halde kayıplar da var!
Tekeden süt çıkarmanın, futboldaki uygulaması olabilir mi sahada izlediğimiz? Açıkçası iki taraf ta, şu geceye ve ilk 8’e yakışan futbolu, ortaya koyamadı. “Elenirim” korkusu sarıp sarmalamış, kundak bebeğine çevirmiş hepsini.
Son 15 dakikaların gol uzmanı Golatyötör Dr. Şentürk nihayet sahada. Rüştü’nün olağanüstü bir kurtarışı ve çamsakızı futbolu uzuyor! Daha diri olan, fırsat bulan bizdik ama yürürken attılar golü. Çıldıracak vakit var mı? Vaaaar Semih. Semiiiiih 1-1.
Şimdi penaltılar ve Allaaaaaaah... Damataşı gibi kare kare ettik Hırvat’ları... Şükürler olsun.

YORUM YAZ