MENÜ

Gereği yapılamadı!

Abone Ol Google News

Terim gereğinin mutlaka yapılmasını ister. İster ama dün gece İzmir’de, gereği olmadı, olamadı. Bu hantal ve demode aletlerin eş değerlerini; futbol kadronuza doldurursanız, sürat motorları karşısında dahi dağılırsınız. Bırakın fırkateyn veya hücumbotlarla aynı denizlerde kapışmayı, ağlatır sizi gariban sandalları! Henüz 3. dakikada Babel dönemedi ve tosladı. Sonra 9’da Aslan savunma, hantallığın kitabını yazarken Jerome yaşamının en kolay golünü attı. 27’de Gassama Göztepe formasıyla Galatasaray adına 2. golünü atsa da, Aslanlar’ı kurtaramadı! Ve 61’de Galatasaray, Göztepe kalesinde gol ararken kendini buldu ama Göztepe Halil ile öne geçti: 2-1. Halil ve Serdar’ın her hücumu tehlikeli oldu. Netice? Galatasaray gidiyor, gelemiyor! Geliyor, gidemiyor ! Bu sene 90 dakikalardaki işler, istenildiği gibi gitmiyor. Göztepe sadece Konya ve Kayserispor’u evinde yenebilmişti... Aslan’ı yendi, Galatasaray galibiyet sevincini 17 sene sonra tazeledi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fatih Terim yine ‘kabahat bende’ diyecek ve Galatasaraylı futbolseverleri, sözde kaptan Selçuk ve eşdeğerlerine teslime devam edecek mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Gassama! Galatasaray adına 2 gol atmak her baba yiğidin harcı olamaz... Kellesini kurtaran Halil Akbunar’a da ne kadar teşekkür etse az.

Maçın olayı

Galatasaray’ın hemen her pozisyonun ardından bakıp kalması ve gol atacağını zannederken golü kendi kalesinde görmesi! Bu kalibrede bir ekibe yakışır mı böyle gol yemek?

Kısa mesaj

Galatasaray iç hainleri; hacizlerle, kayyum talepleriyle Galatasaray’da dip deprem nedeni olurken; büyük masraflarla kazandırılan mavnalar karaya oturuyor ve vaziyet iyiden iyiye her açıdan, batmaya doğru gidiyor.

YORUM YAZ