MENÜ

Gece operasyonu!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şaban Yıldırım; Sakaryaspor, Bursaspor, Çanakkalespor’da futbol oynamış, daha sonra teknik adam olarak Sakaryaspor’u iki kez üst lige taşımış genç bir spor emekçisi. Ya öteki? 40 yıl boyunca Sakaryaspor’un hiçbir etkinliğinde görmediğim, nereden çıktığını da iki senedir merak ettiğim reyting peşinde biri!
Suçu ne Yıldırım’ın? Sezon başında ‘küme düşer’ denilen takımı bir üst lige çıkarmak. Başka? Yöneticilere kefil olup, futbolcuların kalmasını sağlamak. Daha? Doğru, dosdoğru konuşmak, eyyamdan uzak durmak. Sonra? Sözlerini tutmayan yönetime, yapmaları gerekenleri ıvırmadan, kıvırmadan hatırlatmak. Futbolcularını satmamak! E bu kadar da suç bir arada olur mu? Eşine rastlanmamış şekilde alınacaksın tabii görevinden!
Şehirle ilgisi olmayıp, ne maddi ne de manevi hiçbir sorumluluğu olmayanların ve Sakarya’ya uzaktan bakanların yapacağı ne olacaktı ki? İşte bu buyrun!
Türk futbol tarihinin ‘sporcu fabrikası’ diye anılan kulübü şimdi ne halde ve yöneticilikten bi haberler görevde.
Neden gece operasyonu oldu? İki aydır uğraştıkları halde işi gündüz bitiremediler de, onun için! Süleyman Seba’nın yeğeni Sakaryaspor eski teknik direktörü Engin Korukır her erdemli spor adamına yakışanı yaparak planlarını fena bozdu, yönetim tezgahını iyot gibi açığa çıkarttı. Tezgahçılara takkelerini düşürtüp, kellerini açığa çıkardığı için Korukır’ı kutluyor.Şaban Yıldırım’a da sakın üzülme kardeşim ‘Allah doğrudan yana’ diyorum.

YORUM YAZ