MENÜ

Eto'o:2 Karabük:1

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftanın ‘hüsran’ makamı icra-i sanatçısı iki taraftan, Karabükspor 90 dakikaya çok sesli ve tempolu başladı. Onca desibele rağmen, bir süre uyku apnesi modunda kalan Antalyaspor, dakika 5’te Eto’o ile bir uyandı pir uyandı. Ev sahibi 59’da bi daha dalmıştı ama Eto’o tekrar uyandırdı! Ahmet golü yediği dakika dahil 5-6 ve 19’ da mutlak 3 golü önledi. Bu performans 65’kadar gitti, hatta Ceyhun 66’da atılınca libero kıvamında da devam etti.

Pes ettirdi

Fakat Eto’o, usta kaleciyi pes ettirdi ve 89’da ayakta alkışlanıp çekildi! Çok... Çok çok güzel, ustalıklarla bezeli heyecan dolu bir müsabaka izledim. 5. Dakikadaki Eto’o golü sonrası Seleznov’un 24’te diktiği, 37’de Ferhat’ın devleştiği iki pozisyon vardı. 28’de yine Eto’o hızlı Dany’i öyle bir sollayıp peşine taktı ki, breh breh breh elbette Ahmet’e de breh breh... 42’de Deniz, 45’te İlhan vurdu ama olmadı.

Cüneyt Arkın gibi!

İkinci yarı Karabükspor’un penaltı beklentisiyle başladı. 53’te Seleznov’un yüzde 100 asist değerinde pasını Depe gole tahvil edemedi. 58’de Yatabare girdi ve 59’da Depe asistinde 1-1’i getirdi. 65’te Eto’o science fiction (bilim kurgu) tadında, 3 kişiyi birden çaresiz bıraktığı bir gol attı 2-1... İnanın böylesini ‘Dünyayı Kurtaran Adam’ Cüneyt Arkın bile yapamamıştı!84’te Gaman’ın kafa vuruşunu Sakıp çizgiden çıkardı ve çekişmeli müsabaka 2-1 Antalyaspor sevinciyle sonlandı... Helal olsun Ahmet ve Eto’o elbette arkada∫larına, güzel gündü futbol adına valla...

YORUM YAZ