MENÜ

Etkili konuşma sanatı!

Abone Ol Google News

İnsanların aklını iyi kullanabilmesi sanatı da diyebilirim kısa, öz ve özenle; kelimeleri seçerek akıcı ve doğru tonlamalarla cümleleri kurmasına. Etkili futbol sanatı da aynı özelliklerin kafa ve ayaklar marifetiyle icra edilip, değerlendirilmesine denilemez mi?

Haberin Devamı

Fresh power Onyekuru oyuna girdikten 6 dakika sonra; ‘etkili futbol sanatı’ ne demektir ve nasıl örneklenir gösterdi! Gaziantepspor 0-1 Galatasaray. Ağlarla buluşan 3 ofsayt gol hamili Galatasaray’ın ; 4. kez ofsayt zannedilen golü, Onyekuru eşsiz hitabet kalitesi neticesi konuğu öne geçirdi.

Özellikle ilk yarıda ‘çene suyu çorba’ kıvamında futbol gevezeliği sunan Sarı-Kırmızılılar, soyunma odasına 3 gol yemiş olarak dönebilirdi! Muslera ve direğe şükredildi. Gümbür gümbür gol arayan Gaziantepspor’un biletini 79’da yine Onyekuru kesti. Muslera ve Saracchi’ye de dua edildi. Demek ki başarı için ‘etkili konuşma sanatı' gibi, ‘etkili futbol sanatı’ hamili starlar gerekli!’ Ötesi hava gazı di mi? 90+ ev sahibi penaltısı geldi; 1-2 ve 3 puan geldi!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Arda’nın her açıdan ne denli önemli kimlik olduğu acaba bellendi mi ?

Maçın starı

Dün gecenin Star’ı elbette Onyekuru, kuyruklu yıldızı da Muslera olmalı.

Maçın olayı

Terim ‘Allah kerim’ dedi ve Onyekuru ile Kerem’i oyuna attı. Güldü tabii bu olay neticesi Aslan’ın sıkıntılı bahtı.

Kısa mesaj

Ciddiyet ve konsantrasyonunu zayi etmiş para babası(!) çene suyu çorbalar, kendinize gelmezseniz, bırakın kadroyu; tribün dahi sizlere dar!

YORUM YAZ