MENÜ

Dördüncü olur!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Aysal umutlu, Prandelli tutkulu, taraftar da müthiş arzulu 4. yıldız için. Evet dördüncü olur. Olur ama bu kafayla giderse, Galatasaray ancak Süper Lig sıralamasında dördüncü olur! Galatasaray’ın futbol karakteri ve bilinen temposunun yerinde yeller esti dün gece.

Bir boksör düşününüz yumruk yememek için ringde dolanan ve hep savunmada kalıp gard alan, işte Aslan! Galatasaray’ın Super Kupa müsabakasının ilk bakışta tarifi budur. Cim Bom şanslıydı çünkü karşısında, grogiden farksız halinden faydalanacak yetenekte rakip yoktu!

Yeni sezona bir dolu palavra ve defoyla hazırlanan Galatasaray’dan, pek de farklı bir futbol beklemiyordum zaten. Savunma ve hücumda iki kenarı göbek saplaması kırık tenezzüh Austin gibi yampiri, orta alan istavroz dağıtmış aks sanki, forvet mi? Ön takımı ve rotu arızalı kuyruklu 59 İmpala prototipi! Görünen Galatasaray’da en hazır futbolcunun Muslera olduğu. E buna da en çok Prandelli sevinmeli, çünkü kalecisine çok iş düşecek sanki! Sağ kanadı boşaltılan, sol tarafı koyverilen Sarı-Kırmızılı armada forvet cılızlığı ve orta saha kolaycılığıyla 2-3 futbolcunun sırtına biner ve tıngır mıngır gider. Gider de nereye gider? Gol bölgelerinde beceriksiz Fenerbahçe ve mükemmel Muslera yanıltmasın bay Ünal Aysal’ı... Uzatma bölümlerinde izlenen canhıraş GS futbolu da, intifayı başlatan FB’li first beybinin oyundan alınması kaynaklıydı! Aslan’da sırıtan bu tehlikeli ateş üfleyerek sönmez gibi sanki Galatasaraylı...

Kupa penaltılara kaldı... Galatasaray kupayı zaten hak etmemişti ama Volkan’ın rezillikleri de, midemi bulandırdı, yazıklar olsun.

YORUM YAZ