MENÜ

Dislike Çakır !

Abone Ol Google News

Yıldız oyuncuların senaryo, akış, anlatım ve görselliğe ne büyük katkılar sağladığını; sahadaki tatsız, renksiz futbola bakınca anlıyorsunuz! E yıldızlar olmayınca yük, cast konumundakilere biner tabii !

Haberin Devamı

En iyi karakter yıldızı da, Çakır değil miydi zaten? Geçtiğimiz hafta Rizespor’u okşayıp, Horoz’u usul usul götüren düdük, bu hafta da Aslan’ı yedi!

Nasıl mı? Çakır zaten ince ince kollayıp, diliyordu bir göz; Feghouli verdi iki göz!

Daha ilk dakikada Kamil Ahmet kolunu görmeyen usta, sonra Feghouli tepüğünü de göremedi! Hemen ardından Sorloth topu dışarı vurduktan sonra, Donk hamlesi geldiğini de süzemedi ! Ve VAR, Çakırın imdadına yetişti!

Kabahat esasen ‘Dislike Çakır’da değil VAR’dadır. Esas ‘Dislike VAR’ olmalı yani! Sadece ‘X-R-Y’ değil ‘ dabulyuve ‘ nesli bile neticede ‘Dislike Terim’ kanaatine varır ve şampiyonluk kupasını Başak ya da Trabzon kaldırır! ‘Senaryo yazılmış’ derken hikaye anlatmadım yani.

Gecenin sorusu

Eyyyy TFF ve bilumum sorumlular, bu gece rahat uyursunuz değil mi ? Galatasaray’ın işi düdükler marifetiyle, kısa sürede bitirildi.

Haberin Devamı

Maçın Starı

Cüneyt Çakır

Maçın olayı

Cüneyt Çakır’ın Taylan’a yapılan müdahale sonrası verdiği penaltı yanlıştır. Aynen Donk hamlesindeki gibi. +90’da Aslan’a elma şekeri yani!

Kısa mesaj

Senaryo her geçen hafta kurgulandığı şekilde biçimleniyor ama bu filmin sonu Hitchcock filmlerini dahi yaya bırakacak gibi gözüküyor!

YORUM YAZ