MENÜ

Diriliş günü !

Abone Ol Google News

Gazetemiz Galatasaray editörü Yasin Cam ‘Diriliş günü!’ yazmıştı. Bütünüyle şık tespit demetiydi. Yararlandım yazısından, teşekkürler... Diagne geceye sakar değil, golcü kimliğiyle başladı ve 27. saniyede golü attı. Ardından Arda asistleri, Emre Taşdemir etkinlikleriyle; özlenen Belhanda show sahne aldı. Birbirinden güzel 3 gol ve ilk yarı 4-0. Gençlerbirliği de fırsatlar yakaladı 14’te Marcao ışıldadı ve kaos nedeni olabilecek golü önledi. Karakuşak hamili tekvandocu Übeyd’in Uber’den farksız trafiği başladı sonra! Keşke beyaz kuşakta kalsaydın be usta. Belki böylesi kara talihle karşılaşmazdın henüz ilk Süper Lig müsabakanda. Oğulcan 64’te 5-0’a, Babel 66’da 6-0’a bağladı. Penaltı öncesi Taylan pası ve Kerem çabukluğu muazzzamdı. Murat Cavcav iyi ki, ‘Yenmeye geliyoruz’ dedi. Bi şey demeseydi, bu skor ardından kimler neler derdi, di mi? Galibiyet cümleye, Terim de saha içine, safa geldi hoş geldi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kulüp başkanları ille de demeç vermeye ve dolayısıyla saçmalamaya mecbur mudur? Saçmalama ve kadrolu menajer işlerini zerre aklım almaz da o yüzden sordum!

Haberin Devamı

Maçın starı

Belhanda ve 50. golünü atan Diagne.

Maçın olayı

Gençlerbirliği kalecisinin sakatlanması ve sahaya çıkmak zorunda kalan genç kalecinin talihsizliği. Fenerbahçeli efsane kaleci Yaşar’ın zirveye tırmanışı da böylesi makus gollerle başlamıştı, dert etme lütfen Malatyalı.

Kısa mesaj

Turşu türü probiyotik ürünlerin yok sattığı pandemi döneminde Galatasaray; elindeki kaşıkçı elması pahası turşuları sattı sattı. Satamadı yandı !

YORUM YAZ