MENÜ

Derdim çoktur hangisine yanayım?

Abone Ol Google News

Müsabaka sona erdiğinde, Fatih Terim ‘derdim çoktur, hangisine yanayım ?’ diye konuşsa, kim ‘ne’ diyebilir? Kasvetli ortam ve aşırı rutubetin Belhanda’da sinüs, Lemina’da sinüs, Feghouli de 3. dereceden kas gevşemesi, Muslera da depresyon, Marcao ve Mariano’da göz, bazılarında saman nezlesi kaynaklı halsizlik, güçsüzlük, ileri derecede keyifsizlik saptandı! Ömer ara sıra ‘Kara Murat’ı dahi kıskandıracak hamleler yapmış olsa bile nafile! 51’de Sörloth attı Trabzonspor 1-0 Ömer Gol sonrası Ömer yine şahlanıp şahlanıp gitti. Bu arada dermansızlık had safhada, herkes uzakta! ‘Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli’ kandırmacası, sadece şarkılarda zannedilse de, uzaktan gelen made in Japan allem etti kalem etti ve beraberlik golünü attı. Fatih Terim şu birkaç cümlede anlatmaya çalıştığım onca derdin, hangi birine yansın? Bırakalım da ocağı beklesin ve yaksın!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Galatasaray’ın rakip yarı alanda hiçbir etkinlik oluşturamadığını herkes görüyor. Görüyor da, acaba kim göremiyor?

Maçın starı

Haberin Devamı

Belhanda... Bu kadar verimsiz oynayıp, formanın içinde kalmak için ancak ‘STAR’ olmak şarttı. Belhanda başardı.

Maçın olayı

Ali Palabıyık; Ömer’e gösterdiği sarı kart ve pozisyona hakimiyetiyle çok gergin giden maçın sağlıklı devam edip, şifa ile sonlanmasını sağlamıştır. Oyuna zıvanadan çıkarma yanlışlarına reçete olabilecek, doğru örnek konudur, kutlarım.

Kısa mesaj

Trabzonspor hedeflerine varma adına yaşadığı sorunlar ve nedenlerini bu 90 dakika incelemeleri sonucu cevaplarsa, daha da verimli bir süreci projelendirebilir.

YORUM YAZ