MENÜ

Danke şön Podolski...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray lebaleb tribünleri önünde, oyuna isabetli pasla başladı ama hiç isabetli şut atamadı. Bruma 4’te savunmaya katlamayı, adeta baklava tadında yaptı. 78’de de, Podolski’ye yapacağı asistin adeta müjdesini verdi. Sneijder mi? Sakatlanıncaya kadar, şık işler yaptı. Fakat Hollandalı’nın da isabetli şutuna rastlanmadı. Hücumun hemen her yerinde gezinen etkili Eren, ‘Rakip stoperleri çatırdatır Fornezzi’yi avlayabilir miyim?’ diye direndi, O da isabet ettiremedi. Yani fırsatlar uzun süre, Antalya kalesi cıvarından dışarı gitti! Uzun sözün kısası konuk kalesine şutumsu tadındaki ilk top 54, gol lezzeti de ancak 67’de geldi! Galatasaray adına yaşanan handikaplar, başlı başına bir yazı konusudur.

Mesele bu kadar basit

3 puana doğru 3 golle uzanılan gollere kadar! Podolski farkının farkına varılması da, bir farklı ‘çok bilen’ defosudur. Hani Riekerink ‘Neyi, neden yapmadı?’ diye BJK deplasman beraberliği sonrası konuşanlar vardı ya! Hollandalı’nın yanı başında olması gerekenler de, ya sakat ya da tribündeydi ya! Mesele bu kadar basit ve sorun meydandaydı oysa! 17’de Diego, Sabri’de ne rot ne de balans ayarı bıraktı ve emektarı çok fena dağıttı. Savunma da o hasarı beklemeyince dağıldı ve Kadah golü attı: 0-1. Antalya önde.

Rüya gibi frikik

Bocaladı bir süre ev sahibi. 25’te Serdar ve Charles Muslera’ya gol korkusu koklattı. 31’de Sabri yine sağdan kaleye vurdu, Antalya soldan taç atışı kazandı(!) Bu arada Yasin oyun içindeki en etkili operasyonunu gerçekleştirse ve sol kanattan, sağ kanada geçti! Devre de bitti. Selçuk rüya gibi bir frikik golünü daha koleksiyonuna ekledi. Ardından Podolski ‘İhli bedih şipile ve tore tore elbettingen’ dedi ve müsabaka 3-1 bitti... Danke şön Podolski, Rahmetli Vahi Öz gibi yani ‘Afferin oğlum Podolski, sağa da bravo Selçuk, 3 puan oturdu tam cuk!’

YORUM YAZ