MENÜ

Dadaş Trabzon'u tekletti!

Abone Ol Google News

Trabzonspor’un beklentileri yoğun ama dün gece saha üretimi berbat. İlk 45 dakikada Şifo Mehmet; oyun içinde olsa ve VAR olmasa! Erzurumspor’un 3 golle ilk yarıyı bitirmesi, işten bile değil. Henüz 6’da Özer’in şahane ‘deep’ gösterisi, filelere gitti. VAR bu ustalığa foto-finiş marifetiyle ‘YOK’ dedi. 33 ve 37’de üretilen konuk pozisyonlarında da, ‘Emrah değil, Şifo Mehmet olsa, kaçar mıydı’ denilmez de ne denirdi? Rodellega’nın iki kafa şutu, biri direkten öteki direkt dışarıya. Hepsi o koskoca ilk yarıda! Ev sahibi Trabzonspor ne halde? Diğerlerinin ekmek bulamadığı yerde Burak ve Rodellega pastadır, pasta! Pekiii ya Bordo-Mavili orta saha? Ne hücumda, ne de savunmada zerre icraat yok. Erzurumspor ikinci yarının ilk 20 dakikasında, ev sahibini resmen patakladı ama knockaut yapabileceği fırsatları kullanamadı. Trabzonspor lehine penaltı kararına, VAR yine ‘YOK’ dedi. Çünkü bel altı vuranın, aslında Rodellega olduğu netti! Erzurumspor fazlasını hakettiği yerde, yek puanla yetindi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Böylesi mükemmel ve içten tribün desteğine, sevgisine Trabzonspor orta alan futbolcularının verdiği cevap reva mı? Konuşmuyorum, görüyorsunuz!

Maçın starı

Egemen her haliyle Dadaş namına yakışır bir tavır ve adamlık örnekledi. Helal olsun... Özer ve Taylan’a da bravo bu arada...

Maçın olayı

Bülent Yıldırım olmayan penaltıya nasıl oldu da penaltı çaldı? Nazar yani!

Kısa mesaj

Abdülkadir! Nedir bu hal? Performans her futbolcuda iner çıkar, normaldir ama ya hakem kandırmaya başvurma! Toparlan derhal, sadece Trabzonspor’a değil Türkiye’ye lazımsın ha!

YORUM YAZ