MENÜ

Çok yakışıyor...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Milli takımımız sahaya çıktığı andan itibaren mırıldandım durdum, Hande Yener’in şarkısını ‘sana kırmızı çok yakışıyor...’ Dakika 6 ve 50’de bir sol, bir de sağ çakan, skoru 2-0’a taşıyan milli golcümüz Cenk’e nasıl hele! Mehmet Topal’ın sapasağlam, Yusuf’un kılçık gibi asistleri de, bir başka yakışıklılıktı elbette.

Ay Yıldızlı evlatlar ununu elemiş, sezonu bitirmiş ama eleğini asmamış futbola devamdaydı dün gece yine. İlk 25 dakikada İran şeşlik olmadıysa, 1639 Kasr-ı Şirin barışı hatırınadır. Sonra kaleci Serkan resitali, misafirlerin ‘yek atsak bari’ ısrarı 90+’da penaltıyla noktalandı 2-1 oldu. Mesela 24’te 4X4 Serkan kurtarışı müthişti de, bizim sağ yanımız muhaccim ve savunma hattı acaba neredeydi! Konuşulmalı, araştırılmalı bu sıkıntılar!

İyi ve şık

İran’ın büyük yarış için istim üstünde olduğu, bizim çocukların sezon sonu modunda bulunduğu dönemde; Lucescu gün geçtikçe daha iyi ve şık olacak bir ‘Kırmızılı Armada’ umudu aşılamıştır... Eylül’den itibaren futbol üstadı modunda daha güçlü, kuvvetli, dikkatli Ay-Yıldızlılar’ı izleyeceğinizden emin olabilirsiniz.

YORUM YAZ