MENÜ

Çıldırma!!!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bayan basketbolunu bu kaliteye taşıyan tüm emekçilere helal olsun. Harika bir seri yaşandı ve Kanarya şampiyonluk tacını taktı, tebrikler. Galatasaray’ın dar kadrosuyla yakaladığı başarı ve savunma anlayışı, Adnan Sezgin’in kült deyimiyle ‘tez konusu’ olmalı.
Fenerbahçe kızları ‘Çıldırma!!!’ yazılı tişörtleriyle güzel mesaj verdi! Gerçekten çıldırmanın gereği yok. Fenerbahçeliler sakin olmalı ve futboldaki hatalarını saptamalı. Tuncay, Ümit ve Rüştü’nün terk edilmesi, ruhu kaybettirdi. Brezilyalılar’ın yurt dışı pazar bulma amacına alet olunmayacaktı. İçeride dökülen yıldızlar, dışarıda canavar! Ali Şen çok haklı ve doğru tespitleri yansıtıyor. Yıldırım almalı mesajı.
Yıldırım dedim de... Bazı dostlar ‘Bizim başkan tam 6 Galatasaray şampiyonluğu gördü ve yıldız taktı. Bu nasıl iş?’ diye yakınıyor. Teselli bana düştü ‘Gerçek dostluk böyle olur. Aziz başkan sadece Fenerbahçe’yi değil, Galatasaray’ı da abad ediyor ve ülke kazanıyor. İşte sporun özü, işte yarışın ruhu... Bencil olmayacak, toplumun tüm değerlerine katkıda bulunacaksın. Ezeli ve ebedi ‘fair’ ödülü için daimi aday olmalı Aziz Başkan’.
Beşiktaş mı? Onlar da bilmem kaçıncı, ‘Yine olmadı, boşver, aldırma, seneye olur be!’ gibi başlıklarla taraftarını avutmakta. Arada Galatasaray’a sallıyor, ama 6 puan farkı da görmezden geliyorlar... Üzüntü ve bunalım böyle yapar insanı. Bilirim. Fenerbahçe’den 6 yediğimizde, 40 gün bakar kör olmuştum.
Kısmete bakın! Hep 6’dan gidiyoruz. 6 deyince, Terim’i anımsamamak mümkün mü? Mimar (!) oydu. ‘Hak edenler burada’ demiş, Belek toplantısında. ‘Belek’i anınca, ‘Antalya’nın Dikmen’i, Fenerbahçeli Aydın kardeşimin barı, Roman’a gitmeli’ demeli. Dikmenli Hayta Yörüğü küser sonra. Fenerbahçe meydanda da, dükkan nasıl dukkan? Aslı ‘dükkan’ da, Aydın ‘dukkan’ der!
Eveeet... Terim orayı hak etmişti! Sıkıntısı hep Galatasaray’ın gölgesinde kalması. Şimdi o imajı silmek istiyor. Hatta her imajı silmek istiyor, çünkü nişan töreninde ‘TFF nerede?’ diye soranlara, ‘Ben buradayım ya... İşte TFF’ demedi. Diyemedi!

YORUM YAZ