MENÜ

Çalışmak lazım!

Abone Ol Google News

Denizlispor 5 deplasmandan 3 galibiyet çıkarmayı başarmış, ciddi bir rakip. Üstelik henüz 7. dakikada ev sahibi henüz soğukken, Rodallega serbest vuruşu direkten döndü. İkinci yarı 60’tan sonra artan konuk baskısı, 64’te Muhammet golüyle süslenirken, Saracchi’nin duruş defosu dikkatimi çekiyor. Bir de 67’de Sedat vuruşunu Muslera çıkarmasa, Emre ve Falcao golleri olmasa vaziyet 2-2’ye geliyor! Gündeme taşınması gereken konu, Galatasaray’ın ısınıncaya kadar yaşadığı sıkıntılar ve yoldaki yoğun hararet sonrası, yaşanan sorunlar olmalı! Müsabaka başında 15-20 dakika devir tutturmayı bekleyen ev sahibi, ritmini ve 2 golü buldu diye düşünülürken; ikinci devre birden hararetten conta yakıp, akabinde sibop kesen alaturka motor performansına döndü. Bu vaziyette elbette Denizlispor tork gücü ve dayanıklılığı da önemli. Galatasaray’ın da önce ısınma, sonra devir tutturma sürecini çabuklaştırıp, dayanıklılığını 90+’lara taşıması gerekli!

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Galatasaray taraftarı neden gaz kesti? Tribünlerin doldurulup, konsantrasyon değerlerinin pekişmesi gerekmez mi?

Haberin Devamı

Maçın olayı

Rodallega ve Marcao arasında yaşanan gergin ortamı, mükemmel şekilde noktalayan dürüst gencimiz Yaşar Kemal Uğurlu; sahalarımızda yıllarca, üst düzey başarıyla yaşayacağının mesajını vermiştir.

Maçın starı

Emre Akbaba... Yaşadığı ciddi sakatlık sonrası örneklediği onurlu duruş ve mücadelesi herkesin alması gereken bir derstir!

Kısa mesaj

Galatasaray oyun başı ve sonu dayanıklılık, dikkat ve performans kaybı sorunlarını da giderebilirse, alışılmış başarılarını tekrarlar.

YORUM YAZ