MENÜ

Bursa evinde güzel

Abone Ol Google News

Samet Aybaba gencecik yıldız adaylarına açtığı otoban değerindeki kulvarlarla, ‘Beybaba’ sıfatını haketmemiş midir sizce? Latovlevici de önde o kadar etkili ve şık işler üretti ki, bu seçim ve tayin de bir Aybaba kalitesi fotoğrafı olmalı kesin. Bursa 2. dakikada; Tunay’ın ortasını asiste tahvil edip, sol ayak içiyle bir tek vuruş güzelliği ve Latin estetiği üreten, Latovlevici ile 1-0 öne geçti. Mesut Bakkal’ın da doğru bir saha projeksiyonu hazırladığını görüyorum. Fakat Marlon Brando’nun ‘Paris’te son tango’ performansını, Haluk Bilginer’den bekleyemezsiniz ki!

Haberin Devamı

Futbolda da öyle. Bakkal’a ‘N’ayır - N’olamaz’ naraları attıran çok hatalar oldu. Konkordato ilan etmemek için, zannederim kendini zor tuttu. Haydar ne yapsın çeliyor, kurtarıyor ama yetmiyor! Çünkü önündekiler savuşturamadığı her topun ne olacağını adeta bekliyor. Hatasız kul olmaz doğrudur ama savunma aksiyonlarında da bu kadar hata olmaz. 45+2’de Latovlevici ip gibi kale sahası önüne saldı, Aytaç 2 taksitte 2. golü attı. Haydar yine birinciyi savuşturuyor ama yetmiyor ! Önde Bobo bekliyor. Efecan’ın sağ ve sol kanat efelikleri yetmiyor. Fernandez çok didiniyor. Yetmez tabii, yetmedi de.

Haberin Devamı

Bursaspor hakettiği ölçüde sonuca tahvil edemediği skorları, tahsil etmeye tamamen kararlı gibi. Dün gece bu ışığı gördüm yani. Bursaspor 2-0 Alanyaspor Halil Umut Meler de güzel bir müsabaka yönetti. Tebrikler...

YORUM YAZ