MENÜ

Bulunmaz eşin...

Abone Ol Google News

İç sahada beraberlik hüznüyle tamamlanan müsabakanın, kazanılan rövanşı sonrası, başladım mırıldanmaya ‘Malatya Malatya bulunmaz eşin...’ Açık ve net söylüyorum Tüm ülkemizin, bütün Türkiye’nin sevindiği, mutlu olduğu bir galibiyet kazanıldı.

Haberin Devamı

NK Olimpija konuğun level değerlerini bildiği için çok temkinli başladı. Golü yedikten sonra temkin, disiplin, akıl, makıl kalmadı adamlarda. Eşi bulunmaz Yeni Malatyaspor’da, Slovenleri evinde bıraktı ve zaferle döndü vatana !

Farnolle muhteşem kurtarışı ve sahadaki utanılası Made in Sloven ırkçı çirkinliklere karşı, erdemli duruşuyla özel olarak kutlanmalıdır. Yeni Malatyaspor kalecisi turun kapısını tutmuş, Gökhan zorlamış, Jahovic sonuna kadar açmıştır. Gergin Çekiç atıldı ama balyoz dahi sahada olsaydı, havaydı! Turu geçmeye kararlı ve azimli Sergen Yalçın ekibini keyifle izledi Türkiye.

Sergen Yalçın için Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzon, İstanbulspor, Galatasaray, Eskişehirspor, Şekerspor, Siirt Jetpa hatta orada da oynasaydı eğer Makedon Jugomagnat ekininin peşine dahi,eşsiz Sergen’i izleyebilmek için düşecektim.

Haberin Devamı

Şimdi de Sergen Yalçın ; saha içi vizyonu farklı galalarını izlemek üzere, çalıştırdığı kulüpleri periskobum görüş alanı dahiline aldım. Çünkü bu gencin kafasında çok enteresan futbol pırıltıları var... Aslında periskoba dahi gerek yok ama benim gibi ihtiyarlar için ya katarakt operasyonu ya da benzer levazımata kesinlikle ihtiyaç var.

Sevinçlere devam...

Bu arada özel de olsa ; Okan Buruk ekibi de, AEK karşısında çok şıktı, tebrikler gençler devaaaam....

YORUM YAZ