MENÜ

Bu ne sevgi ah!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Müsabaka başlarken Hamzaoğlu’na gösterilen sevgi, Abdullah Yüce’nin hüzzam şarkısını hatırlattı. Bu ne sevgi ah, bu ne ıstırap! Erman hoca der ya ‘ilk el kaldıran ve itiraz eden savunmacı işi bozandır’ diye! Hamza hocayı öpmeye ilk koşanlara baktım. Kimler miydi? Söylemem! Futbol oynamaya niyetli iki ekibin biri, kalecisi sallansa da şöyle böyle savunma yapmaya niyetli ama öteki ı-ıh! Galatasaray’da müdafaa işleri fena halde aksıyor fakat top genelde ayaklarında gözüküyor. İcraat var mı peki icraat? Yok. Çünkü orta alan ve forvetteki arkadaşların ayaklarında derman, gönüllerinde gol-asist iştahı yok.

Defansta boşluklar sırıttı!

Savunmanın da zaten öndekiler kaynaklı sıkıntısı çok! 7’de Yasin günün fırsatını kullanamadı. 82 ve 90’da da zaten kullanamadı! 15’te Selçuk muhteşem bir pas attı, Sabri mi dürtemedi, Harun’a mı çarptı anlaşılamadı. Önce Harun, sonra Muslera’nın çaresizliklerini izledim 30’da. Savunma defolarını da ama gol-mol yok ortada.

Galatasaray futbolcusu ucuz işlere kaçamaz. Sert oyuna izin veren, hatta penaltıyı dahi görmeyen Aydınus’tan da medet umulmaz! Yasin keskin bıçak gibi gelen Karacan’a düdük çalınmasını fuzuli yere beklerken, oyunu sürdüren Batalla sağda herkesi ip gibi dizdi ve kesti. Sivok şahane vurdu kafayı 35’te ve 1-0. Gol sonrası oyun hareketlendi. Stoch iki pozisyonu kıl payı kaçırdı ve Sarı-Kırmızılı savunma boşlukları daim sırıttı.

Carole golü önledi!

Devre bitti. 50’de Bursaspor savunması saçma sapan bir gol yedi. Emre’den Podolski kafasına ve karambolde top Olcan’la ağlarda 1-1.

Bu maçta dikkatimi çeken Harun’a seslenmek isterim ‘Karun olmak için, henüz çok erken Harun’. Taraftarların canını pek sıkmayan, tempolu ve mücadele dozu yoğun ama yetenekmetresi sınırlı, beceri dozu düşük bir futbolprin oyunuydu, aspirin’in hallicesi yani! 79’da Podolski pozisyonda huzur şurubu gibiydi ama Yasin göremedi(!) Bu ne ego aaaah, bu ne ıstırap, arkadaşını ne zaman görecek bu kulun ya Rab ? Hep aynı mektup! İki ucu da yanık mektup vaziyeti. 90’da Carole yüzde 100 golü önledi 1-1 bitti...

YORUM YAZ