MENÜ

“BIRAKMAM” yaz 1903'e gönder...

Abone Ol Google News

Çanakkale’de şehit düşen Beşiktaş futbol takımı kaptanı Kazım beyin cebinden, çıkan notlarında ‘Biz onbir arkadaşız, lakin arkamız var’ mısralarının da bulunduğu şiir çıkar.

Haberin Devamı

Kara Kartalların kaptanı Kazım bey ve 9 Beşiktaşlı futbolcu arkadaşı, tıpkı Galatasaraylı, Fenerbahçeli ve yurdumun dört köşesinden Çanakkale’ye koşan yiğitlerimiz gibi vatan uğruna, bizlerin özgür ve sağlıklı geleceğini temin uğruna şehadete erdi.

Kazım bey sadece sporcu ve başarılı bir futbolcu değil, ömrünü kaleme aldığı mısralarla şiirleştiren bir edebiyat neferi. Yazdıkları gelecek adına, hemen her sporsever ve tabii Beşiktaşlı için vasiyet değerlerindeydi...

“ Vekar hak gibi sakin, nezih ve saf olalım..

Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım... “

Yurdumuz eşsiz kahramanları söylevlerini, şiirlerini, kitaplarını dikkatle okumalı; öğütlerini önemsemeliyiz. Tabii ki tatbik etmeliyiz. Şahsiyetli, onurlu, dürüst ve doğru geleceğin şifresi aziz atalarımız ruhunda nokta.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve bize emanet tüm kulüplerimizin vaziyeti ortada ! Bugün Kara Kartallara, yarın Aslan ve Kanarya’lara... Yurdumun dört yanındaki spor kurumlarımıza destek adına davranmak zorundayız. Bilmek zorundayız; hepimiz el ele verirsek aydınlığa ve refaha ; dürüst yöneticilerle birlikte varabilir, kulüplerimizi doğru yarınlara yönlendirebiliriz.

Haberin Devamı

Renkler hepimizin, spor kulüplerimiz de elbette... Birlik olalım, el ele olmamız gerçeğini asla bırakmayalım!

“BIRAKMAM” yaz 1903’e mesaj gönder... El ele gönül gönüle olmayı ve dayanışma ruhunu BIRAKMA yani !

YORUM YAZ