MENÜ

Bi sağ, bi sol ve gooool ...

Abone Ol Google News

Galatasaraylı Yedlin ; ben diyeyim ‘elli’ siz deyin ‘kırk’ metreden, ters kanada öyle şahane bir pas attı ki, anlatmak zor valla. 54 plaka Emre Kılınç’tan mükemmel konsantrasyon, üst düzey kontrol ve topa bir sağ, rakipten dönünce de bi sol ve goool !

Haberin Devamı

Kritik müsabaka iki taraf adına da keyifli, tempolu ve pozisyon zenginliği ile start aldı. Dakika 18’de de Emre Kılınç ortayı asiste çevirdiği şık golü attı. Daha önce de Mostafa’nın şutu dakika 5 ‘te, Salih’in şutu da 17’de direkten dönmüş, mücadele çatır çatır sürmüştü. Sonra? Diyarbakırlı vatandaşımız senfonik müzik konseri sonrası demişti ya ‘Diyarbekir Diyarbekir olalı, böyle ıstırap çekmemiştir!’ Dün gecenin 18. dakikadaki gol sonrası dakikaları da, Galatasaray adına aynen öyle geçmiştir! Musleranın kaç mutlak golü önlediğini söylemicem. Orta saha ve savunmada görevli aslanlara ayıp olur.

‘Zafer karargahta kazanılır’ derler ya! Kazanılamazmış da ara sıra ! Çağdaş Atan’ın çok çok iyi planlama yaptığını ve futbolcularının uyguladığını da söylemezsem, haksızlık olur. Mükemmel organize oldular Luyindama ve arkadaşlarını bunaltsalar da, Muslera karşısında pes ettiler. Alanya 0-1 Galatasaray’a 3 puan daha. Kutlu olsun...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Onyekuru’ya yapılan ve Luyindama’ya Babacar tarafından reva görülen muamelelerin gerçek tecziyesi neydi ?

Maçın starı

Muslera Halley kuyruklu yıldızı & Emre Kılınç Sakarya vilayeti özlenen üretimi yıldızı...

Maçın olayı

Kanaryanın bücürü isim ve reçete yazarak tarif yoluyla tüm hakemlerin kafasına ulaştı ! Alanya riski kazasız belasız atlatıldı! Bakalım kendisi de, istediğini bugün alacak mı ?

Kısa mesaj

Eskiden ‘şöhrete giden yol, rejisörün yatak odasından geçer!’ Derlerdi. Şimdi de VAR odasından geçiyor! Hoş geldin Emre Malok, konuşulacak mevzu çok.

YORUM YAZ