MENÜ

Bezden Prandelli & çuhadan Aysal

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray'da çok şey yanlış gidiyor. Daha da açığı bu sezon yaşanacak her türlü felakete uygun adım gidiliyor! Delik deşik bütçe, plansız programsız yapılanma, kulübün içini işe yaramaz uçuk maaşlı onca adamla doldurma ve yaşanması olası değil garanti hüsranlara doğru Aysal komutasında yol alma. Çünkü Galatasaray'da tüm kararları 3 kişi alıyor ve uyguluyor, gerisi de oyuna 'çorbadan' katılıyor! Açacağım daha sonraki yazılarımda.

Neden bezden Prandelli? Dünya'nın hiçbir yerinde, hiçbir teknik adam; henüz 1 dakika dahi izlemediği futbolcuları kadro dışı bırakmaz. Aysal zaten futbol ve futbolcudan anlamaz... O zaman bezden teknik direktör nabzına, çuhadan başkanlıktan Galatasaray'a yarar bir ürün katiyen çıkmaz. Anlaşılıyor ki başkana yakın birileri kafasına göre gidecekleri belirlemiş ve İtalyan'a da telaffuz ettirmiş. Açık söylüyorum böyle bir yapı da asla tutmaz, güven duygusunun olmadığı yerde hiç başarı olur mu? Hele hele sportif yarışmalarla ilgili konularda zerre başarı yakalanamaz.

Basketbolda Fenerbahçe finalinde sahadan kaçarak camiaya zerre yakışmayan, utanılası bir icraata imza atan Aysal, yanlışlarını son hızla sürdürüyor! Galatasaray babasının çiftliği değil ki beyefendinin! Uçuk dolarlı maaşlara, hormonlu sözleşmelere imza atanlar sesini çıkarmaz yolunu bulmaya bakar ama bu camiada çıkar ucuzluğuna yüz vermeyecek son derece namuslu ve erdemli insanlar da var bay Aysal! Galatasaray'ı Galatasaray yapan ve bu günlere taşıyanlar da bu tür Galatasaraylı'lardır bilmek lazım...

Sabriye yapılan yanlış. Ceyhun'a ve diğer çocuklarımıza reva görülenler de yanlış. Faydalı olamayacağı düşünülen sporcuya elbette teşekkür edilecek ama 'Bezden Prandelli & çuhadan Aysal' sistemi işletilmeyecek ve daha doğru ve insani bir sistem devreye girecek!

Bekliyorum... Bakalım dilekçeye ne cevap gelecek? Daha konuşulacak o kadar çok şey var ki, sistemsizlik sisteminin içinde.. Buz kesersiniz buzzz ada gibi valla!

YORUM YAZ