MENÜ

Bayram yaptırdık!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bizim hakemleri, yerden yere vuruyoruz ya, Polonyalı’yı kim bilir ne yapardık. İnanılır gibi değil. Böyle kötü hakem, amatör kümelerimizde bile yok. Yapılması gerekenleri asla çalmadı. Estonyalı futbolculardan, daha fazla onlara yaradı! Oyuna iyi başladık. Ama ceza sahasına her girişimizde bocaladık. Doğru yöne gönderilemeyen toplar, gereksiz paslar ve aklın almayacağı şekilde kaçırılan pozisyonlar. Ne olursa olsun, bu denli pozisyona giren bir ekibin, atması lazım. Büyü mü yapmış bunlar ne? Kalitesi sınırlı ancak kalecileri bile panter kesildi. Bunun yanı sıra son vuruş arızalarımız da, gol kısırlığımızın önemli nedenidir.

Fatih Terim, Yusuf ve Mevlüt’le başlasaydı, çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Çünkü bu ikili oyuna girdikten sonra net pozisyonlar bulduk. Doğru yerde doğru adamlarla topu da buluşturduk fakat çok sık da Estonya tehlikeleri yaşadık. Allah’tan atamadılar, yoksa bir ‘Tallinn Faciası’ yaşayacaktık. Türk Milli Takımı, Bosna maçından daha iyi oynadı ama İnönü’deki kadar şanslı olamadı. Maçın son 10 dakikasında karşılıklı gidip gelen toplar, yaşanan tehlikeli pozisyonlar oyunu ortak hale getirdi. Oysa bizim futbolcular bunların yanında resmen ‘kalite belgeli’. Futbol olarak üstünüz ama sonuçla ilgili de üzüntülüyüz. Milli Takım’da sakatların iyileşmesi için dua etmekten başka çare yok gibi!
Hakemin katkısı, bizim kaçırdıklarımız, bazı konulardaki yanlış seçimlerimiz Estonya’ya bir ilki yaşattı.. Ve durup dururken, adamlara bayram sevinci yarattı.

YORUM YAZ