MENÜ

Ballısaray!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Mektebi bitirip, hiç bir baltaya sap olamayanları kurumsallaşma adı altında kulübe ballı maaşlarla yerleştiren kaynana, kaynata, enişte, baldızları mutlu eden Aysal profili... Acaba şimdi de kimi mutlu etmek için, Prandelli'yi Galatasaray'a yerleştirdi? Başkan, danışmanları ve yakınlarının ilişkiler kaynaklı mutluluğu, Sarı-Kırmızılı taraftarı kahretmiş, hanginizin umuru ? İnsanda haya olur, elbette sıkılma olur! 'Utanmak sıkılmak bilmeyen insan gül gibi yaşarmış' sözüne de, bu kadar mı uyulur?

Sinyor Prandelli Galatasaray'ın Andrea Bocelli'si Sneijder'se... Eros Ramazotti'si de Eboue'dir. Öğren! Öğren ki ancak okulun resim ya da müzik veya fizik mualliminin dahi kurmayacağı kadrolarla Arena'ya çıkmamayı da öğren! Uvertürler gazinolarda seyirciyi belki ısıtır ve finale hazırlar ama stadyumlarda donmasını ve feci şekilde üşütmesini sağlar. Aynen dün gece 58-76 ve 86. dakikalarda yenilen 3 golde milletin ayazdan katıldığı gibi ! Tamam don düşüp G-Stiring görüldükten sonra Sneijder oyuna girdi ama Aslan artık bitmişti ve rezillik aynen devam etti! Konuk Trabzon 20 yıl aradan sonra, en farklı Galatasaray galibiyetini, sezonun ilk deplasman zaferini ve Ersun Yanal'da Sinyora karşı ezelden beri yaşadığı seri zaferlerinden birini daha elde etti. Bu utanç sizi etkiler mi etkilemez mi bilemem ama Galatasaraylı'ları çok fazla üzer. Sokağa atılan 500 milyon dolar sarfıyla elde edilen çöküşün, Trabzonspor karşısında üretilen ayıplı posteridir dün gecenin fotoğrafı...

Trabzonspor'u yürekten kutluyorum. 15 dakikalık ısınma turu sonrası oyunu tamamen ele aldılar ve çok net bir galibiyet kazandılar. Bordo Mavi'li futbolcuları zaferleri sonrası alkışlayan Arena Sarı Kırmızılı'ları da ayrı bir güzellikti. Bosingva her girişiminde Eboue'nin nasıl ziyan edildiğini hatırlattı. Bu arada ne denli faul yapmış olsa da Salih Dursun Galatasaray'da hangi danışmana veya ortağı menajere yaranamadı? Bu işleri de çözeceğiz zamanla! Çıkar için, Galatasaray'la bu denli oynanmaz ve uygun adım felakete yollanılmaz. 500 milyon dolarlık felaketin günahını bu günahkarlara soracak, namuslu ve yürekli adam var mı Galatasaray'da? Bir bakalım!

Hayde çocuklar uygun adım Nişantaşı'na bara, pavyona... Ballısaray'da özel hayatınıza kimse karışamaz ya!

YORUM YAZ