MENÜ

Balığın baştan koktuğu yer!

Abone Ol Google News

Futbolumuz duagiyan unsurları; her iki tarafın da, oyun formüllerini anlatmıştı. Ama her dengeli derbide olduğu gibi, bu sefer de taktik(!) tahminler tutmadı. Tutmazsa tutmasın. Meydandaki futbol nasıl olursa olsun, duagiyan havası iyi olsun! Beşiktaş camiasını da kutlamak isterim. Bu havada, böyle ışıl ışıl sonuç, zemin ve saha. Bravo.

Haberin Devamı

Karakartallar ve Aslanlar muazzam tedbir hamili manzarası düşünce ve uygulama örnekledi. Duran top sever ev sahibi, Okan'ın topu pas geçmesi sonrası, ilk yarı daha aynı kolaylığı elde edemedi. Çünkü savunma daha dikkatliydi. Çöktü sonra o hat da! Diagne iştahlı başladığı oyunu; ehliyetsiz beyin ameliyatı girişimi neticesi 59'da bitirdi! Çakır kestiği cezada haklı. Atiba taraflı tarafsız herkesin saygı duyduğu erdemli insan. Kalesine yönlenen topu çıkardı nafile bir top dahi kullanmadı. Her haliyle rahmetli Seba'nın gönlündeki adamdır Atiba. Souza'da Beşiktaş'a yakışan karakter olduğunu attığı şık golle kanıtladı. Luyindama marifeti, Kartal'lar özverisiyle Beşiktaş 90'da 2-0'a tamamladı. Gelelim Galatasaray'a ! Fatih Terim sahaya olması gereken takımı çıkarmadı. Motivasyon Florya'da kalmıştı! Arda tek başına önde, Taylan koskoca alanda yapayalnız kaldı. Aslan pasajda; 'balığın baştan koktuğu' yerde yani nokta.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Diagne kırmızısında yansıyan kem söylemler ve küfürler; ülkenin her yanına nereden geldi de, aileler arasına yansıdı?

Maçın starı

Atiba. Önce örnek hüman, örnek insan. Saygılarımı gönderiyorum.

Maçın olayı

Fatih Terim'in sahaya sürdüğü Galatsaray kadrosu!

Kısa mesaj

TFF yabancı futbolcu sayısını 16'ya değil, 36'ya çıkarsın. Menajerler ve ortakları kazanırken, kulüplerimiz daha kolay ve çabuk batsın!

YORUM YAZ