MENÜ

ASY'de devamı !

Abone Ol Google News

Dakika 38’e kadar beşe iki temposu tam saha uygulaması tadında geçen oyun, Meniak asisti ve Boldrin golüyle renklendi 1-0 Bu renklilikte Linnes duruş renksizliğinin de katkısı vardı elbette. E kolay değil ! Sol ve sağ arka, uzun süre oynamamış 2 isim sahnede! Bu hal savunma ve hücum aksiyonlarını doğal olarak aksattı.

Haberin Devamı

‘Tanrı sevenleri korur’ demişti Mario Simmel. ‘Dürüst kullarını da korur!’ Dedi Oğuz Dizer. Dakika 39’da Feghouli asistine, harikulade vurdu Emre Akbaba ve 1-1’i sağladı. Acılarla kaldığı yerde golle başladı, futbolumuz dürüst yüreği. Hayırlı olsun.

İkinci 45 ‘ te ilk yarı tadında start aldı. Tek fark yorgunluk kaynaklı defoların çoğalıp 5’e iki mesafesinin de, artması. Neyse stadyum dışına çıkan olmadı, hepsi içeride kaldı!

54’te direkten dönen Ömer şutu , 59’da Emre Lemina alışverişi konukta heyecan yaptı. 60’ta Rize tarafı ‘penaltı’ diyor ama Özkahya her şeyin matluba muvafık olduğunu görüyor. 68’de Boldrin, 69’ ve 71’de Oğulcan tehlikeli oldu, gol olmadı. Seri ve Falcao gitti Emre Mor ve Antalyalı girdi son 15 dakikada. 86’da Emre Akbaba yerde kaldı, çıktı. Adam Büyük girdi. Linnes ortasında Adem hamlesine VAR ‘ııh’ dedi. Emre Mor’un 90+’da attığı gol de badem edilip netice 1-1’e bağlandı. Oyuna ASY’de devam yani !

Haberin Devamı
YORUM YAZ