MENÜ

Aslanland...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray kadim camiası ve taraftarları ASY Spor Kompleksi alanını, Aslanland olarak tapuladı yine. KHK statüsünde Sarı Kırmızı hakimiyet tescil edilince, Kara Kartallar başka zirvelere doğru kanat çırpmak ve konabileceği mekan aramak zorunda kaldı elbette.

Siyah-Beyazlı ekip tehlikeler oluşturdu da, golle buluşamadı. Muslera Beckenbauer’i dahi imrendirecek libero ustalıklarına imza atarken... Bir de Samurai tadında Nagamoto vardı. “Made in Japan” dün geceye mührünü basan adamdır, Muslera gibi..

İmza ve tasdik işi de Fernando, Rodrigues gibi aslanlara kaldı. Denayer, Linnes ve sahadaki herkes gerekeni mükemmel yaptı. Kartal dün gece itibarıyla, başka mekanlarda zirveyi aramak zorunda kaldı!

Galatasaray çok zor bir geceyi, mükemmel futbol üretimi ve aslanlar gibi mücadelesiyle, 2 gollü zaferle atlattı. Fatih Terim ve ekibine güveniniz, dualarınızı şampiyonluk vaktine kadar, eksik etmeyiniz sevgili Galatasaraylı...

Gecenin sorusu

Galatasaray galip gelmiş olsa da, Beşiktaşlı dostlara sormak geldi aklıma “Cenk Tosun’u aradınız mı, aramadınız mı?”

Maçın starı

Muslera... İmrenilesi human kriterleri ve kalecilik hünerlerine dün gece ayak estetiği ve şık vuruşları da ilave eden, bir klas sporcudur kendileri.

Maçın olayı

Negredo’nun kaçırdığı akıl almaz gol, Beşiktaş adına olayıdır dün gecenin. Tabii Galatasaray adına da öyle. Çünkü konuk iyi oynamaya başladığı anda büyük fırsat heba oldu. Sonrası da, Beşiktaş için fena oldu.

Kısa mesaj

Mariano sakatlanıp çıktığında üzülen Galatasaraylılar’ı teselli adına ‘kamikaze’ kimliğiyle “canım size feda” mesajı veren Nagatomo’nun; Beşiktaş defansını adeta kılıçtan geçirmesi ve ikebana zarafetinde topu kesmesi... Yani asisti!

YORUM YAZ