MENÜ

Aslan'ın hışmı mı?

Abone Ol Google News

Rizespor’a provokaRizesyon kurgulu taktik uygulatan akıl; futbol ve spor dünyasından biri, olamaz diye düşünüyorum. Hakemin start düdüğü itibarıyla centilmenlik dışı hareketler yaptı Rizespor. Sanki ‘Bizim mekanda, biz ne istersek onu yaparız!’ der gibi. E tabii ‘Dur’ diyecek namuslu hakemler var bu arada. Böylesi acımasızlığa isyan eden, Galatasaraylı Aslanlar da var elbette! Rize’liler fena hışma uğradılar yedikleri 4 golle. Melnjak kolunu bilmem kaçıncı defa salla parti Akbaba’ya savurdu. VAR ile 44’te penaltı geldi. 77 ‘de Boldrin ikinci sarıdan gitti. Ve peş peşe Galatasaray golleri geldi, Aslanlar dörtledi, gitti. Sarı-Kırmızılılar takım halinde oyunun da, topun da, sahanın da hakimiydi. Ve mükemmeldi. Bravo.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Rizespor’un psikolojisini acaba kim ve neden bozdu, var mı bilen? Esasen ben; biliyorum ama söylemem!

Maçın starı

Diagne elbette...

Maçın olayı

Lüzumsuz hırs ve kızgınlık biriktirme; eski tabirle ‘ustura gibi bilenme’ nelere mâl oluyor ve bir ekibi futboldan, sportmenlikten nasıl uzaklaştırıyor gördük.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Bedavadan kaptırılan puanlar nelere mâl olacak, görmezsin dilerim sevgili Fatih Terim. ‘ Ziyan olmasın alın terin’ derim.

YORUM YAZ