MENÜ

Aslan'da serotonin, endorfin,sıkıntısı!

Abone Ol Google News

Galatasaray’da net sırıtan, eksi değerler vardı. Serotonin, endorfin, kimi menacerlere göre de nakiticilin akışı nakıstı! Süper Kupa mücadelesinde ilk kez ‘VAR’ devreye girdi de, Cüneyt Çakır ‘dediğim dedik, çaldığım doğru’ dedi. Oysa henüz dakika 5’te Dany becerisini; Galatasaray orta alan veya savunması denese, Seleznov golü yenmeyecekti belki! Made in Saffet Susic ‘gel- gel’ taktiğine karşı; ‘baskı uyguluyorum ve şimdi golü buluyorum’ diyen rakiplerinin, problem yaşadığı çok müsabaka izlemiştim. Yine izledim... Hele hele 45’te Seleznov vuruşu direkten döndüğünde, 70’te Lopes net gole gittiğinde dikkat çeken Sarı- Kırmızılılar’ın kolay çalım yemeleri ve derhal derdest olma zafiyetleridir! Eren 79’da klasına yakışan vuruşla beraberliği getirdi 1-1. Final futbolcular adına ‘çam sakızı’ tadında uzadı! Yunus şutu ve Fatih becerisi 96’da çok güzel renklerdi. Ekstra değişiklikler de, ilk kez dün gece denenirken, sıra penaltılara geldi... Veeee... Kupa Akhisar’ın. Kutluyorum.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Stadyum çimleri ve sahanın berbat hali sorumlusu acaba kimdir ve Konyaspor tesisler ve camiası için büyük özveride bulunan insanlardan, hiç utanıp sıkılmamış mıdır?

Haberin Devamı

Maçın starı

Yevgen Seleznov ve ‘yahu bu yengen değil, enişten’ diye seslenen Konyalı muzip taraftardır.

Maçın olayı

VAR denendi, ekstra futbolcu değişimleri de denendi ama yorum değerleri zerre değişmedi... Hep aynı nakarat yani !

Kısa mesaj

Gomis’in her fırsatta zam isteyen menaceri, şimdi de ‘Gomis etkisiz oynayıp, final penaltılarını da kaçırıyor ve aldığını dahi hak etmiyor!’ Deme erdemini örnekleyebilecek mi?

YORUM YAZ