MENÜ

Asilzade yani!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Barmen şahane figürlerle muhteşem görsellik sunup, izleyenlerin ağzını çok fena sulandırdı ama milleti tek kadehte bırakınca hiç olmadı ! Dünyanın en kaliteli içkisi sunulsa da, onca tantana arasında sadece tekte kalınınca, bir türlü bulunamayan kafa. Sarı Kırmızılı binlerce taraftarın net hali, bence buydu dün gece. Başı secdeye değen kardeşlerimizin ruh halini de, bilemem elbette. Promil severler derneği asil üyesi olarak, benim penceremden yapılmıştır bu değerlendirme ilk devre... Şerefe!

Galatasaray’ın büyük üstünlükle ele aldığı oyunda, aldı-verdi topu istediği gibi eveleyip geveledi ama kuru gürültüden öteye de gitmedi. Yüzde 70 üzeri bir ilk devre ve Bruma zorlamaları! Tolga orta alan şık performansı, Muslera’nın nerdeyse ‘libero benim artık’ havası. Fakat Rizespor istifini bozmuyor, çünkü rakip, zaten kendi kendini eğliyor!

Maşallah...

Bir 6’ncı dakika var müsabakanın rengini ve keyfini gıcır eden! Sporcuların İyi niyetle, mükemmel işler üretmek istediklerinden eminim ama sabır lazım elbette. Sabırla tekeden süt çıkar derler ya! Allahtan Eren’in derdi yok ta, muazzam bir rövöşata topu filelere adeta çaktı. Yoksa dün gece Aslan’lar adına çene suyu çorbadan öte olmayacak, Rizeliler de duşta ‘Sabun Komili, şampuan Elidor’ diye şenlenip Arena’da sponsoru Çaykur’un çayını yudumlayacaktı. Fakaaaat... Eren varsa dert yok... 90’da işi noktaladı ve herkesi rahatlattı 2-0 Önce muhteşem bir denge gösterisiyle gelen eşsiz rövöşata ardından da şahane kafa ağlarda. Maşallah sana Eren...

Riekerink de gerçek bir edelmandır kanımca. Doğru duruşu ve adamlığı, elbette futbolcularına harbiden kalkan oluşu sadece futbol sevinçlerini değil, koning apoletini de taşıyacaktır Hollandalı teknik adama. Selçuk ve Sneijder mesajları budur aslında!

YORUM YAZ