MENÜ

Arenadaki Baltalı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Eskişehirspor beraberliği, Galatasaray’a birlik getirmiş ama beraberinde muazzam bir heyecan ve gerginlik eklemiş! Gaziantepspor, sezon başından itibaren beğeniyle izlediğim genç ve diri bir ekip. Buruk; doğru futbol oynatıp, şartlara göre de oldukça başarılı. Aile ve kadından sorumlu eski bakan yeni Gaziantep BB Başkanı hanım efendiye sesleniyorum; ‘adam gibi adamlar topluluğu Gaziantepspor’dan da sorumlu olunuz lütfen!’ Hak ediyorlar.

Galatasaray beklenen, ya da olması gereken tempo, çabukluk ve oyun kurgusundan oldukça uzakta. Koskoca ilk yarı rakip savunma dengesini bozacak bir etkinlik ara ki bulasın! Hacı Şakir sabun kalıbı gibi yerleşmiş Gaziantepliler’i kıpırdatamadılar bile. Plan yok, proje yok, gerilim çok. Böylesi nafile şutu, halı sahada savurduğunda bile gol olmaz. Hele hele bu statüdeki platformda hiç olmaz! Galatasaray futbol takımı da, gol şansını rastlantılara bırakamaz. Bırakmamalı. Sabri ve Telles, umulan performansı yakalayamadı, Çolak ve Adın da harbiden yavan kaldı. Melo, erken izine çıktı, şimdi Akhisar’da da evci! Selçuk, kale önünde topa doğru parende attığı ve ceza sahasına girerken düştüğü kısımda gözüktü, Kalkavan’da orada düdük çalmalıydı kanımca, gerisi mi? Chedjou ve Balta arkada güven verip, önde iş yapmaya çabaladı hücuma katkı yaptı. Yoğun baskıda Çolak müthiş bir top uzattı ama bu sefer de Burak bekleneni değil, hiç beklenmeyeni yaptı.

Tarihi gururla yazdı

75’te aynı istikamete Burak’tan bir top daha ve ahlar vahlar. Gol beklentini umuma göre değerlendirmez, tek adama takılırsan çok fena ıkınır ve tıkanırsın işte! Bekleneni beklenmeyenden beklerken, kullanılan kornere Hakan Balta, Galatasaray’a belki de şampiyonluğu getirecek 200’ncü golü 85’te çok şık kafa vurup topu ön direğe bıraktı ve ‘Arena’daki Baltalı’ tarihini gururla yazdı 1-0.

YORUM YAZ