MENÜ

Antalya'dan altın gol!

Abone Ol Google News

Yönetimin istifa depremiyle sarsılan Antalyaspor, Gençlerbirliği deplasmanında altın değerinde 3 puan kazandı. 87. dakikada Sydney Sam’in golüyle zafere uzanan Kırmızı-Beyazlılar, üst sıralara doğru yelken açarken 19 puanda kalan Başkent ekibinde ise teknik direktör Mustafa Kaplan görevi bıraktı.

Haberin Devamı

Cennet mekan İlhan Cavcav, Gençlerbirliği bünyesine ‘Probiyotik’ canlılar seçer ve aralarında ‘Prebiyotik’ olanlarını; yani canlı organizmaların faydalı ve kaliteli gıda ihtiva edenlerini bünyesine katar, Gençlerbirliği de puan ve kasa dolardı! Şimdi ise; kimin seçtiğini merak ettiğim, prebiyotik olmayan; kalitesiz probiyotik organizmalar nedenli ‘Kırmızı-Kara’ yani ‘Bahtı kara’ tescili, tabii neticesi de gündemde! Erzurumspor kazandığı anda, Gençler level kaybetti. Aslında beraberliğe razı gözüken Antalyaspor ise 87’de attığı golle bu statüyü mühürledi! Prebiyotik yani işe yarar gıda eksikliği arızaları; 20. dakikada Diego ve ardından 59’da Arda’nın elim sakatlığı neticesinde ayan beyan sırıttı! Mustafa Kaplan’ın elinde sakatlananların yerine koyabileceği liyakatte stoper yok. Devşirmelerle netice bu işte!

Haberin Devamı

Yanal bekledi ve...

Antalyaspor beyaz sabun kalıbı gibi alana yerleşti ve bütünlüğü, zerre riske girmeme adına örnekledi. Yanal motoru yorup, sıkmadan rodajda tutmayı tercih ederek, rakibi arka taraftaki zafiyetinden vurmayı bekledi. Bekledi ve 90’da 3 puanı alıp, evine gitti. Ya kazanacağı, ya da kazanacağı bir maçta dahi bocalayan ‘Kırmızı Kara’ namıyla tanımlananlar, şimdiden sonra ne yaparlar? E tabii çok geç kaldılar nokta.

YORUM YAZ