MENÜ

Aman dikkat!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Acaba kime “Aman dikkat!” demek lazım? Futbol şubesine mi, sporculara mı, spor medyasına mı? Galatasaray’da bazı gençler şirazeyi kaçırmak üzere. Cezayı sadece kendileri çekse iyi de, Cim Bom’un hali ne olacak? ‘Balık baştan kokar’ söylemi bir bir realiteye geçiyor.
Kokuyu ilk salan Kalli... Türkiye’den uçağa binerken damarlar elastik, Almanya’dan bineceği zamansa Kalsit’i fazla kaçmış plastik. Sıhhi boru arızasının en büyük nedenlerinden biri stres! Hoca İstanbul’a dönmeyi sevmiyor, sıcak Euro’dan da vazgeçemiyor ve gerilimi damardan vuruyor!
Kalli’nin olmadığı yerde, tercüman göreve soyununca da, işin içinden çıkılamıyor. Galatasaray dersane olsa vekil hocayla idare eder de, ya trilyonların döndüğü futbol sektöründe? Başkan Polat şimdi neyin olup neyin olmayacağını, daha iyi göreceği mevkiide. Acil önlem şart. Pazar akşamı bu gerçeği görmüştür umarım. Ahmet Akcan; ‘Arda’ değişikliği ve bir dolu forvetle, futbol garabetine imza attı. Paçayı kurtardı da, hep aynı şans olur mu? Zirve ardından bakakalırlar, haberleri olmaz sonra.
Sarı-Kırmızılılar tüm tarihi başarılarını dayanışma ve birlik ruhuyla yakalamıştır. Bu teknik ekiple, böylesi bir başarı olanaksız. Kalan 7 haftada iç dinamikleri harekete geçirmek gerek. Nasıl mesela? Bülent Ünder olur, Bülent Korkmaz olur ve takımla el ele verilir. Seçim günü dikkatle izlediğim, yeni yönetim kurulunda varolan dinamizmi, bütünlüğü gördüm. Tüm doğru güçler harekete geçirilir ve pozitif enerji üretilirse, bu takım şampiyon olur.
Pazar günü Barış çıkış tünelinin önünde dikilmiş, meraklı gözlerle tribünü tarassut etmekte. Nihayet aradıklarını buldu, el salladı ve rahatladı. Aklı kenarda olan sporcu, sahanın içinde de olamazdı ve olmadı da zaten. Orada Ünder, Korkmaz olacak da, genç futbolcu başka aleme dalacak! Mümkün mü?
Şükür’ü haşlamaktan sorumlu Tombikcan, Doğancan, Batancan, Yalakacan hep aynı tarafa bakıp, aynı nefreti salmayın... Gelenlere bakın! Asıl onların başarısı lazım, öteki gidiyor artık nasılsa...

YORUM YAZ