MENÜ

Altın ve Tenekke!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Altın şubat başı gelmiş, üstelik de yeni kadro yapmış. Skibbe mayıstan beri bakmış! Kadrosunu saptamış, son şampiyon yapıyı yıldızlarla donatmış! Birinde trilyonluk, diğerinde milyonluklar. Ama üretilen malzemeye bakınca, Altın’ınki ‘altın’, Skibbe’ninki de ‘teneke.’
Olmuyor Skibbe! Bunca masraftan teneke kalitesi üretemezsin, yok böyle bir hakkın. Bordeaux karşısında kenarları kaldırdın. Sonra Arda, Barış ve Ayhan’ı da kaldırdın ve yine 3’lü savunma! Sabri arkada oynarken bile yetişemiyor. Önden nasıl yetişsin? Üstelik Kewell 10 metreci... Sen 100 metre koşusuna soktun ve faciaya çanak tuttun. Dalga mı geçiyorsun?
Paçanı üç kişilik oynayanlarla kurtardın ya! Şimdi çeyrek porsiyonla, iş bitireceksin ha! Erhan Altın, gerçeği yüzüne çarptı. ‘Oyunun her yönünde olan adamlarla, tek işe bile bakamayanları karıştırma’ diye.
Sanctis kaleci oynar, liberoluk da yapar. Fakat aynı anda kaleci, libero, sol bek, sağ bek oynayamaz. Agbetu pozisyonunu; kaleci, libero rolünde önledi. Sonra zevzeklik etti, yumruk kısa. Ehhh savunma anlayışı da cüce ve Taner: 1-1. Sonra tuhaf şekilde kaybedilen topun, Hacıoğlu tarafından gol yapılışı: 1-2.
Her iki Kocaelispor golünde de, Yeşil-Siyah formalı daha çoktu. Galatasaraylılar mı? Bekler ücretli izinde. Kimi Halep, kimi Şam’da... Kimi de Şamdan, Reina’da. ASY’ye gelenler de, sahada ama oyunda yok! Ross’un ‘rose’ gibi asistinde Taner hayatının en kolay gollerinden birini daha attı, Cim Bom cümbür cemaat gitmişken: 1-3!. Lincoln; 2-3 yaptı. Servet gitti, kaldılar 10 kişi. Kiraz’dan vişne tadı, penaltı. Baros mu? Kokmuş eşek eti lezzeti! Kaçırdı ve Taner tekrar evinde (!) 2-4. Sonra yine; 2-5.
Skibbe arkandan teneke çalınmadan veya ‘Tenekke’ lakabı takılmadan, ‘Annem çağırdı’ de ve git.

YORUM YAZ