MENÜ

Allah kerim!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlginç bir golle başladı oyun... Lincoln sağdan kesti ve topa Allah’tan, Kerim vurdu. ‘Allah kerim’ diye buna derler harhalde! Aksi halde ne komplo teorileri üretilir, yıllarca, ha babam yazılırdı. Kanarya tutkunları, sever böyle konuları. Kabahatli kendi yavruları olunca! Yine bozulur ama yutkunurlar. Hava değişimine yollanmış olsa da, evlat ya.
Nisan’da ‘Tutum haftası’ tertiplenirdi biz çocukken. Lincoln ve Barış için de düzenlenmiş! Etiler civarı alışverişi, kesmişler sanki! Kuvvetliydiler. Balta’da kuvvetli ama tutuk. Servet, Emre ve Topal mükemmel. Ayhan bir türlü kendine gelemiyor, Aykut güven veriyor. Onca ortaya ortada vuracak, Galatasaray’lı yok. Bu taktik de, çözülemiyor!
Galatasaray orta alanı kalabalık tutup, kontrolü ele aldı. Avcı’nın avcıları da, avlağa çıkıp, nasip aradı, fakat Cim Bom şans tanımadı. Emre ve Efe kapışınca seslendim ‘Aranma Emre, çocuğun adı üstünde Efe!’ Dijikuzu mu, dişikuzu mu her neyse devamlı Lincoln’ün peşinde. Kuzu kuzu bakmadı, aksine kurt gibi ısırdı ama Dereli çözemedi.
Karan sakatlanınca Şükür oyunda. Bir iki top indirdi ve Lincoln’a topukla şahane bir pas verdi. Brezilyalı iyi vuramadı ama Boşnak terste kalıp, Senecky’nin geçmiş hafta, kontropiyesini anımsattı 0-2. Sözde kuzu aslında kurt, bir tekme salladı Lincoln Volkan’dan öyle kaçmamıştı. Ardından Vınıcıus adeta kopardı... Maşallah Dereli oralı bile değil. Neden? Dereli ya!
Şükür uzatmada 3. golü de attı. Galatasaray kazandı da, müthiş bir provakasyon girişimi izlendi. Belediyesiyle, hakemiyle, sakatlamaya çalıştılar, olmadı. Dereli kırmızılık işleri görmezden gelip, Cim Bom’luları çileden çıkarmaya uğraştı, uymadı.
İş ‘ASY er meydanına’ mı kaldı?

YORUM YAZ