MENÜ

Aksiyon dursun!

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın Torik Necmi, Baba Özer, Kova Osman, Coşkun Özarı, Ertan Gürkan, Ayhan Elmastaşoğlu, Metin Oktay, Kadri Ortaç, Kâmil abi ve daha nice eşsiz efsanesi ile yaşam ve futbol sevinçlerini birlikte soluma şansım oldu. Babam Hakkı Dizer’in yakın arkadaşları, dostları zaman zaman Adapazarı’nda konuğumuz olurdu... Hasnun Galip sokağındaki kulüp binası, Afrika Han’da Beykoz’lu Erdoğan, hemen yanda Suat Mamat’ın lokali ve sadece insanları değil, tüm yaşamı sarıp sarmalayan Galatasaray renkleri ve eşsiz nezaketi, vefa erdem ve saygının henüz gaibe karışmamış ruhu tabii.

Haberin Devamı

İhanet ve hıyanet var

Ne diye 60 yıl öncesi anılarına gittim? Çünkü nezaket, dirayet, samimiyet, dürüstlük ve güven kavramıyla yoğrulmuş Galatasaray yapısı son 25 yıldır resmen felaketin içinde. İhanet ve hıyanet tavan yapıyor, 500 yıllık camia çatır çatır göçüyor! Bu arada 50 sene, sportif hiçbir etkinlikte görmediğim modeller kulüp içinde türüyor! Adnan Öztürk’ün otelini seçim ofisi olarak kullanmasıyla, elde edilen müthiş hasılat Talimhane esnafı, mektepli Dursun Özbek’in sportif damarını (!) kabarttı ve sınıf arkadaşı Tulun vasıtasıyla, yağma Hasan‘ın böreğine balıklama daldı!

Haberin Devamı

Her imzası incelensin

Galatasaray kongresinde ibra edildikten hemen sonra yer değiştiren ve organize yancılarla birlikte ibrasızlık oyu kullanan eski başkan, “1 buçuk yıldır karşı taraftan bir aksiyon olmadı” sözleriyle hukuki işlem başlattı! Bu kişi Galatasaray adına attığı her imzanın, en ince detaylarına kadar incelenmesi gereken şahıstır. Esasen Galatasaray’ın son 25 yılı mutlaka tepeden tırnağa araştırılıp, vaziyet kamuoyu bilgisine sunulmalıdır! Kim neyi nasıl götürdü? Hangi çömez milyonları hangi yoldan aktardı mutlaka çözümlenmek zorundadır. Kulübün sağlıklı geleceği için başka yol yok! Suyun kaçtığı her delik bulunmalı ve tıkanmalı! Bu tür Euro karşılığı borçlara uygulanmak istenen faiz dursun! Fatih Altaylı’nın mali kongrede; hak edene açık ve net söylediği “tefeci” uygulamaları da dursun! Uzun sözün kısası transfer döneminde bu aksiyon dursun!

YORUM YAZ