MENÜ

Akdeniz'de Yiğido fırtınası

Abone Ol Google News

Son haftalarda uçuşa geçen Sivasspor, Antalyaspor'u 4-2 devirdi. Tyler Boyd (2), Yatabare ve Erdoğan Yeşilyurt, Yiğidolar'a zaferi getirirken, yenilmezlik serisi tam 10 maça çıktı! Akdeniz ekibinin sayıları ise Fredy'den geldi.

Haberin Devamı

Ersun Yanal ve Rıza Çalımbay, dün gece resmen futbol fırtınası estirdiler. İlk dakikadan itibaren golse gol. Tempoysa tempo. Hünerse hüner. Oyun disiplini, müthiş mücadele ve iki tarafın da meslek ciddiyetine, imrenilesi saygı örneklediği şahane Akdeniz gecesi. Şükran duygularımız sonsuzdur, böylesi meslek erdemi hamilerine. Henüz ilk dakika, Boyd’la başladı gece ve 90’da Erdoğan’la da bitti: 4-2. Şifa dilekleri Başkan Mecnun Otyakmaz için. E tabi biz Fanatik ailesinden de, şifa diliyoruz kardeşimize. Gecenin iki golcüsü var Boyd ve Fredy. Böylesi hız ve iletişim devrinde 22 ile 27 arası da VAR’ca ancak verilebilen bir penaltı var. 27'de Fredy 1-1. Boyd öylesi azimli ve iştahlıydı ki 36’da ikiledi! 45+’da 3’ü kaçırdı.

Çalımbay istikrarı

İkinci yarıda 46’da Fajr'ın asistinde Yatabare 3-1’i yakaladı. Podolski kafası, Ali Şaşal kurtarışı ve zerre ara vermeyen müthiş heyecan var şahane 90 dakikada. 67’de Fredy’nin kâbusu hortladı, Antalya 2-3 Sivas ve geceyi Aşık Veysel’in şehri adına 90’da müthiş solak Erdoğan tamamladı: Sivas 4-2 Antalya. Rıza Çalımbay uzun ince bir yolda, bildim bileli gidiyor hep istikrarla.

Haberin Devamı
YORUM YAZ