MENÜ

Akdeniz akşamları...

Abone Ol Google News

Umutlar Galatasaray için Ankara’dan gündüz vakti ışıldadı. Aslantepe ASY’de, Akdeniz akşamları romantizminde sonlandı. Hatayspor ev sahibine alan bırakmayan, çabuk kontraya çıkan yapısıyla gecenin neredeyse tamamında korku yaattı. Yaşattı da rakip kalenin ‘püf’ noktasını bulamadı! Galatasaray geçmiş son iki 90 dakikasında alıştığımız mükemmel pas ve şıklıklarla bezeli ritmini örnekleyemedi. Vaziyette iştahsızlık veya aksayan tempo, mücadeleden imtina değil, Hatayspor’un dili oyunu etkendi. Tecrübe ve klas farkı da önemli neden tabii...Diagne kolayları atamadı, ama zor pozisyonda kombine hüner gösterisi içeren şahane bir golü tavana avize gibi astı. Yavru aslan Kerem muhteşem bir vuruşla geceyi 3-0’a tamamladı. Bravo. Transfer edildiği günlerde ‘Galatasaray; çalıştığı taktirde geleceğin Ronaldo’su evsafında bir futbolcu kazandı’ dediğim Oğulcan, kendi arkadaşlarına attıramayınca, golü rakibe attırdı. Galatasaray savunması tam anlamıyla stabilize hale geldiği zaman, daha da mutlu günlerin yaşanması mümkün tabii.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Kol ve el operasyonlarında; egzajere limitleri akıl almaz şekilde arttı. Özdamar defalarca mandepsiye getirildi! Sevgili genç hakem; 58’de Taylan’a yapılan neydi, ardından Marcao’nun sarısı hakkaniyetli miydi?

Maçın starı

Her geçen hafta performans değerlerini pekiştiren Oğulcan, emin adımlarla, vazgeçilemez star olma yolunda

Maçın starı

Hataysporlu Karadeniz’in oyuna girmesiyle, atılması arasındaki zaman farkı! Oldu mu şimdi evlat, oyuna dahil edilmendeki amaç neye yaradı?

Kısa mesaj

Kol, göğüs ve memeyi ayırt etmek gerek Özdamar, karıştırırsan bir gün kıyamet çok fena kopar. Sadece bakmamak, görmek ve doğru tespit lazım yani!

YORUM YAZ