MENÜ

Geçmiş zaman olur ki...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sevgiliye kavuşmak için son 4 hafta... Transferlerle geçen günler. Adettendir, her biten yıl gibi, her biten sezon için de dönüp özet çıkarılır. Unutmuşum, arkadaşlar hatırlattı. Geçtiğimiz sezonun ilginç, komik, güldürürken düşündüren unutulmaz sözleri derledim. Keyifle okumanız dileğiyle...

- Türk futbolunu iyi yönettiğime tabii ki inanıyorum. (TFF Başkanı Yıldırım Demirören)
- Beşiktaş’ın en büyük sıkıntısı ilk 11’inde birçok Telaşinho, Telaşoviç ve Telaşoğlu gibi oyuncuların bulunması. (Ali Ece)
- Erkan Zengin sözünün eriymiş. ‘Fenerbahçe’den başka takımda oynamam’ demişti. Gerçekten de oynamıyor. (Hami Mandıralı)
- Demba Ba’yı basın şişiriyor. Oynamamalı. (Hıncal Uluç)
- Hamlelerimiz tuttuğu zaman güzel oluyor, maç kazanıyoruz. Bazen de tutmuyor, tutmadığı zaman hamleler yanlış oluyor. (Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal)
- Sinan Engin: Franz Kafka, Fransız değil miydi?
Rasim Ozan Kütahyalı: Yok, Kafka Çek.
Sinan Engin: Ama Franz, Fransız olmuyor mu?
Rasim Ozan Kütahyalı: Yok, o ismi ya.
- Bruma, sadece Türk futbolu için değil, Avrupa da yüzyılın en büyük kazığı olabilir. (Bülent Timurlenk)
- Sevgili RTÜK, ağzımdan küfür falan çıkarsa ne olur ceza falan verme ya. (Sinan Engin)
- Sezon sonunda artık Fenerbahçe’den kendimi kurtaracağım. (Milos Krasic)
- Oğlum kaleciydi. Bahçedeydik, ‘5 şut çek, gol atamazsın’ dedi. 4 tanesini atamadım, son şutta elini kırdım. Artık forvet. (Miroslav Klose)
- Zlatan koca kafalı. İnsanların tepkileri nedeniyle kendini zeki zannediyor. Ama beyinsizin teki. (Eski Nantes kalecisi Jean-Paul Bertrand)
- Ben bir hoca kadar bu işi bilirim, futbolu bilirim diyenden de daha iyi bilirim. (Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav)
- 1986’da A.Ferguson M.United’da, ben Malatyaspor’da göreve başladım. Ben 25 takım değiştirdim. Adamın bir takımda hayatı bitti. (Yılmaz Vural)
- Milan sürekli Zlatan’ı istiyor, ama onlarda öyle bir para yok. (Zlatan’ın Menaceri Mino Raiola)
- David Luiz, doğru kişiyi bulup evlenene kadar cinsel ilişkiye girmeme felsefesine sahip. Şu ana kadar herhangi bir ilişkisi olmadı. (Mundo)
- Hocalık işini çok abartıyorlar. Barcelona’nın teknik direktörü olsam kulübede sigaramı yakıp keyif yapardım. (Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın)
- Blatter ile Platini arasında seçim yapmak, veba ile kolera arasında seçim yap demeye benziyor. (Eric Cantona)
- Muhabir: Hocam 5 haftadır kazanamıyorsunuz.
Şota: Hatırlattığın için sağol!
- 4. yıldızı Fenerbahçe ve Galatasaray’dan önce takabiliriz. (Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi)
- Ertem Şener: Beşiktaş, şampiyon olursa formasını giyer misin?
Ahmet Çakar: Giyerim.
Sinan Engin: Başka bir şey lazım.
Ahmet Çakar: Bikini giyemem.
- Ahmet Çakar: Köpek niye plasentasını yer biliyor musunuz? Hayvan uzmanıyım ben.
- Ertem Şener: Hocam sen insan doktoru değil miydin?
- Fikret Orman’ı aradım. Sesi uykuluydu. Avustralya’daymış. “6 saat sonra arayacağım seni” dedi. Hâlâ aramadı. (Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu)
- Topun manyetik gücü, kendine çekmesi; oyuncuların o akışa kendini kaptırması ve şehveti oyunda parçalanmamıza neden oluyor. (Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman)
- Kovuyor musunuz beni, ne oluyor? Birisi takımdan kovuyor, birisi ülkeden kovuyor. Aslında çok uzak değil Gürcistan, hemen gidebilirim. (Şota Arveladze)
- Maç sonu “İstifa edebilirim” diye bir açıklama yaptım, ama kimse arkamda durmadı. Bu yüzden gidiyorum. (Eski Urfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan)
- Ben utanıyorum. Umarım futbolcularım da aynısını hissediyordur. (Bradford’un Chelsea’yi 4-2 yenmesinden sonra Jose Mourinho)

YORUM YAZ