MENÜ

İsmail hocaya açık mektup

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hocam çok merak ediyorum:

-Fenerbahçe ilk yarıda döküldü. Baktım ikinci devre aynı kadro sahada... Devre arasında değişiklik yapılmaz diye bir kural mı var?
-Dünya markası diye transfer edilen Diego yerden kalkmıyor. Oysa ben dahil herkes onun Alex’in yerini dolduracağını sanıyorduk. Nedenlerini bir açıklar mısınız?
-Kuyt’a -nasılsa bu defa 70. dakikada çıkardın- 90 dakika nasıl tahammül ediyorsun?
-Gekas dört gol pozisyonuna girdi. 2’sini filelere bıraktı. Bir haftadır yazılıyor-çiziliyor, “Gekas‘a dikkat" deniyor. Adam, Fenerbahçe defansını yerle bir etti. Onu durdurmak için ne gibi tedbirler aldın?
-Fenerbahçe ilk ciddi gol pozisyonunu 90+3’te yani uzatmada yakaladı. Bu seni hiç rahatsız etmedi mi?
-Bugüne kadar Webo kaç maçta ilk onbirde sahaya çıktı? Böylesine kritik bir maçta Emenike gibi bir yıldızın 63 dakika kulübede kalmasının nedenleri doğrusu merak konusu...

Neresi harika?

Kuyt maşallah kulüp sözcüsü gibi. Takımla ilgili haberlerin gerçekleri yansıtmadığını söylemiş.
"İnsanlar soyunma odalarında neler olduğunu bilmez" demiş ve eklemiş:
"Bazıları takım olmadığımız yönünde eleştiriyor. 3 günlüğüne tesislere davet ediyorum. Geldiklerinde harika bir takım olduğumuzu görecekler.”
Merak etme Kuyt, Akhisar maçında sizleri gördük.
Akhisarlı taraftarlar beş dakika ayaklarında top dolaştıran futbolcularını "oley oley" diye coştururken Fenerbahçeliler kahroldu haberin var mı?

Lucescu’yu getirmek istemiş de...

Prandelli geçtiğimiz hafta içinde gazetecilerle yaptığı sohbette Galatasaray denildiğinde aklına Ünal Aysal’ın geldiğini söylemiş. Şu işe bakın; Ünal Aysal’ın kafasındaki ilk isim Lucescu imiş...
Başkanın konuşmasından kısa bir alıntı ile devam ediyorum: “Lucescu’yu getirmek istedik. Ancak Shakhtar Donetsk Başkanı onu bırakmadı. Cesare Prandelli’ye yöneldik ve kendisi ile anlaşmaya vardık.
Şimdi aldı beni bir merak...
Acaba Aysal’ın yerine gelecek başkanın aklındaki isim kim?

NOT: İçimdeki bir ses sayın Ünal Aysal’ın ısrarlara dayanamayıp yola devam edeceğini söylüyor.

Olcay tamam da ya Kerim

Bakıyorum hemen herkes Olcay’ı çıkardığı için Biliç’e yükleniyor.
Tamam ben de aynı kanıdayım.
Ama bu takımda rakibinden umulmadık anda top kapma özelliği olan, sürati, çalımları, ani şutları ile göze çarpan bir de Kerim Frei gerçeği var.Gözardı etmek haksızlık olur..Biliç’in , 20 yaşındaki Kerim’i takıma monte etmesi şart...

YORUM YAZ